Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
K letným šatám ako stvorené! Na tieto topánky nedá dopustiť ani Kate a Meghan
Zdielať na

K letným šatám ako stvorené! Na tieto topánky nedá dopustiť ani Kate a Meghan

Zdroj: Profimedia

Do takéhoto páru topánok sa určite oplatí investovať. Počas horúcich dní ich vynosíte do práce aj na voľný čas a nohy sa vám v nich rozhodne nebudú potiť.

Manželky princov Williama a Harryho síce majú rozdielny vkus a štýl obliekania, čo sa však týka topánok, sú tu jedny, na ktoré nedajú dopustiť obe rovnako.

Pohodlné a šik!

Miluje ich Meghan, Kate, jej sestra Pippa, Amelia Windsor a ďalšie členky britskej kráľovskej rodiny. O aké topánky ide? Sú to vyvýšené espadrilky, ktoré si vďaka týmto známym dámam obľúbili ženy z celého sveta.

Ženy z britskej kráľovskej rodiny obľubujú kultové topánky na jutovom kline špeciálne od španielskej značky Castañer, takmer identické modely však nájdete v ponuke každej dobrej obuvi.

Kate si espadrilky s podpätkom naposledy obula pri predstavovaní svojej záhrady, ktorú vytvorila v rámci projektu „Back to Nature,“ kde ich skombinovala s kvetovanými šatami značky Erdem. Záujem o rovnaké šaty aj topánky okamžite stúpol.

https://www.instagram.com/p/BxvG-I8pczy/

Ak teda hľadáte letnú obuv, ktorá bude pohodlná a ležérna, ale perfektne vyzerá napríklad s krátkymi či dlhými šatami, ale rovnako aj letnými nohavicami, môžete sa inšpirovať najobľúbenejšími topánkami dám z britskej kráľovskej rodiny.

https://www.instagram.com/p/BpS__Vrlix7/

https://www.instagram.com/p/ByXTch8IA0k/

https://www.instagram.com/p/ByWTD9kAbBN/

https://www.instagram.com/p/ByWSj7_AGLK/

https://www.instagram.com/p/ByXXV15o9Wc/

https://www.instagram.com/p/ByVesnDiW_5/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie