Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šatami na stužkovú ľuďom vyrazila dych: Wau, túto nádheru si vytvorila sama
Zdielať na

Šatami na stužkovú ľuďom vyrazila dych: Wau, túto nádheru si vytvorila sama

Zdroj: Facebook/Ciara Velasco Gan

O tejto kreatívnej tínedžerke sa vďaka vlastnoručne ušitým a vyzdobených šatám dozvedeli ľudia z rôznych kútov sveta. Jej prekrásna róba očarí aj vás.

Stužková slávnosť či promócie sú významnými udalosťami, pri ktorých chce každá mladá žena vyzerať krásne a preto sa snaží vybrať si čo najkrajšie šaty. Táto študentka to poňala naozaj svojsky, namiesto kupovania si navrhla, ušila a vyzdobila nádhernú róbu vlastnými rukami.

Šaty ako umelecké dielo

Ciara Gan (17) z Filipín chcela na slávnostnom ukončení strednej školy vyzerať originálne a o svojich šatách mala jasnú predstavu. Práve preto sa rozhodla ušiť si ich a vyzdobiť vlastnými rukami. S nákupom materiálu aj samotnou realizáciou jej pomáhala jej mama.

Kým konkrétna predstava bola čisto jej nápadom, prezradila, že potrebné zručnosti a postup pri šití šiat sa naučila z tutoriálov na YouTube.

Na jednotlivé časti šiat minula dokopy 13 metrov látky, ktorú na záver vyzdobila vyše 80-timi nádherne maľovanými kvetmi. Ciara šatami zabodovala nielen na škole medzi spolužiakmi, ale obrovský úspech zožala aj na sociálnych sieťach, vďaka ktorým jej výtvor obdivujú ľudia z rôznych kútov sveta.

Naozaj prekrásne a originálne šaty, súhlasíte? 

Facebook/Ciara Velasco Gan

https://www.instagram.com/p/Bv-1cPHgn-R/

https://www.instagram.com/p/Bv0d6T3ggyP/

Súvisiace články

Najčítanejšie