Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Chomisteková a Verešová v rovnakých šatách: Ktorá zabodovala v zlatej róbe viac?
Zdielať na

Chomisteková a Verešová v rovnakých šatách: Ktorá zabodovala v zlatej róbe viac?

Zdroj: Profimedia

Dve krásne ženy a jedny neprehliadnuteľné šaty. Jedna ich predvádzala na módnej prehliadke, druhá si ich obliekla na Miss Slovensko 2019. Ktorej seknú viac?

Ak ste si počas víkendu nenechali ujsť sledovanie Miss Slovensko 2019, určite ste si okrem pôvabných finalistiek všimli aj krásnu riaditeľku súťaže Karolínu Chomistekovú. Tá doslova žiarila v zlatých šatách z kolekcie slovenskej návrhárky Jany Pištejovej. Aj vám sa zdali tieto šaty povedomé?

Chomisteková vs Verešová

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko, Karolína Chomisteková, si na finálový večer zvolila róbu veľmi dobre. Ručné zdobené sexi šaty jej dokonalo zvýraznili krivky a v tomto prípade nebolo treba ďalšie doplnky. Karolína zvolila iba minimalistické náušnice v rovnakom odtieni a pozlátený náhrdelník s náboženským motívom. Dokonalé vlasy a jemná vizáž z nej spravili hotovú divu, súhlasíte?

Profimedia

​Aj vy ste mali pocit, že ste tieto výrazné šaty od Jany Pištejovej už niekde videli? Pravdepodobne ste v nich zahliadli modelku Andreu Verešovú, ktorá ich ako prvá predvádzala na módnej prehliadke spomínanej slovenskej návrhárky.

Čo poviete, ktorej z týchto krások svedčala zlatá róba viac?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie