Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zvýraznia každý outfit: TOP jarné doplnky, ktoré by vám v šatníku nemali chýbať
Zdielať na

Zvýraznia každý outfit: TOP jarné doplnky, ktoré by vám v šatníku nemali chýbať

Zdroj: pinterest.com

Slnko a teplé počasie nám konečne dovolí vytiahnuť zo skrine tenšie oblečenie. Ak chcete byť in, nezabudnite ho doladiť s aktuálnymi trendovými doplnkami.

Tieto doplnky by vám v jarnej a letnej módnej výbave nemali chýbať! Určite si z nich vyberiete aspoň zopár!

Prírodné prvky a doplnky

Kabelky s prvkami ratanu či slamy sa nosili už minulú sezónu a teraz budú in ešte viac! Prírodné farby skvelo ladia s jemnými letnými odtieňmi a bielou a rovnako tak dobre zapadnú do safari štýlu. Prírodné materiály sa túto sezónu objavujú úplne všade, dokonca aj na náušniciach a ďalšej bižutérii.

https://www.instagram.com/p/Bwe64CNpZD0/

Strapce

Tento prvok sa v móde objavil už mnohokrát a máme ho tu zase! Na bundách, kabelkách či košeliach a šatách, hlavne nech sú výrazné a viditeľné!

https://www.instagram.com/p/BwnCs_1HJf7/

Flitre

Zabudnite na to, že flitre patria iba na večierky. Túto sezónu si nimi môžete ozvláštniť aj bežný outfit. Je len na vás, či si vyberiete tričko s flitrami, alebo si takto ozdobíte napríklad kabelku či topánky.

https://www.instagram.com/p/BwpuzkMH4lN/

Veľké a výrazné klobúky

Nielen na dovolenke a na pláži, ale aj do mesta k najrôznejším outfitom. Čím väčší a nápaditejší, tým lepšie. Nebojte sa odviazať a kúpte si aspoň jeden poriadne veľký klobúk.

https://www.instagram.com/p/BwP_LEDHeU8/

Priehľadné materiály

Medzi top jarné trendy určite patria aj priehľadné plastové detaily, ktoré sa budú objavovať najmä na kabelkách a topánkach. Ak sa nebojíte vyniknúť, hor sa na ne!

https://www.instagram.com/p/BwmnI7NHmUc/

Veľké náušnice

Výrazné zdobené a najmä poriadne veľké náušnice budú absolútnym hitom jari a leta 2019. Nebojte sa aj naozaj divokých kombinácii materiálov a farieb. Základné pravidlo znie – musia vyniknúť a zaujať na prvý pohľad!

https://www.instagram.com/p/BvRLhcgBP4G/

Súvisiace články

Najčítanejšie