Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Eurovea Fashion Forward: Z rozmanitých luxusných kúskov si vyberie každá
Zdielať na

Eurovea Fashion Forward: Z rozmanitých luxusných kúskov si vyberie každá

Zdroj: Eurovea

Ak ste tam nemohli byť, nezúfajte! Pozrite sa na prehliadku svetových módnych značiek spolu s nami!

Módny festival Eurovea Fashion Forward, ktorý organizuje obchodný dom Eurovea, je založený na princípe svetových fashion weekov.

Aj posledný, v poradí štvrtý prehliadkový deň boli v historickej budove Skladu 7 pri EUROVEA verejnosti predstavené najnovšie kolekcie jar/leto 2019 svetových značiek zastúpených v EUROVEA. Modely počas celého EFF predvádzajú finalistky tohtoročnej Miss Slovensko.

BALDININI

Baldinini je talianska značka s viac ako 100-ročnou tradíciou, ktorá sa od svojich začiatkov zameriavala na výrobu obuvi na mieru, sa dnes pýši obchodmi v tých najprestížnejších módnych destináciách po celom svete. Je známa vo vysokých módnych kruhoch, pravidelne je súčasťou týždňov módy a jej uznanie svetového formátu stále rastie. Pod značkou Baldinini nájdete pohodlnú luxusnú obuv aj jedinečné kožené kabelky.

PINKO

Pinko je talianska módna značka známa na celom svete! Spolieha sa na kvalitu, no zároveň prekvapí svojou originalitou a pôsobivými fashion trendami. Na Eurovea Fashion Forward bola prezentovaná špeciálna kolekcia „SPACE.“

ALIZÉ

Alizé Fashion House je na trhu už 13 rokov a za tento čas sa stal najlepšou destináciou pre nakupovanie luxusných dámskych a pánskych značiek. Nájdete tu vždy tie najnovšie kolekcie značiek ako Valentino, Versace, Victoria Beckham, Kenzo, MCM, Isabel MArant, Vivienne Westwood, Brunello Cucinelli a mnoho ďalších.
Dlhoročné skúsenosti, aktuálnosť, štýl. Aj to sú slová, ktoré vystihujú prácu, filozofiu počas ich každého dňa. Počas EFF Vám predvedieme najnovšie módne trendy na sezónu Spring Summer 2019. Užiť si môžete značky svetového formátu a trendy high fashion módy priamo z parížského či milánskeho fashion weeku.

Belvoir Boutique

Belvoir Boutique je mladá značka pod vedením Martiny Grešovej. Je to značka, ktorá preferuje jednoduchosť a čisté línie. Najväčšou inšpiráciou, sú staré fotky, filmy a móda starých dní. "V móde je už ťažké niečo nové vymyslieť, ak sa však necháte inšpirovať modelom napr. z roku 1920, trošku upravíte strih, dáte tomu moderný prvok, dokážete vykúzliť zázrak v podobe dokonalého outfitu hodného dnešnej doby." hovorí Martina
Pozrite si jej novú kolekciu FASHION DESTINATIONS.

Súvisiace články

Najčítanejšie