Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Módna polícia z OTA: Kto bol podľa stylistu Mariana Hornyáka top a kto pohorel?
Zdielať na

Módna polícia z OTA: Kto bol podľa stylistu Mariana Hornyáka top a kto pohorel?

Galavečer OTO si ani tento rok nedali ujsť mnohé známe osobnosti. Ktoré boli podľa vychyteného stylistu tie najlepšie oblečené?

Slávnostný večer bol už tradične plný známych tvárí z obrazovky. Medzi ocenenými nechýbali ani tváre televízie JOJ! My sme si spolu s Marianom Hornyákom z Nákupných maniačok posvietili na outfity Sloveniek. Ktorá bola tá naj?

Soňa Skoncová

Profimedia.sk

​"Neviem sa rozhodnúť či je to tak "fashion", že je to dobré na túto príležitosť alebo je to kúsok už mimo a skôr do hľadiska módnej prehliadky. V každom prípade je to vydarený outfit a Soni mimoriadne pristane."

Diana Mórová

Profimedia.sk

"Pekný príklad tej jednoduchšej cesty, ktorá zvyčajne nesklame. Tou cestou je jednoduchosť. Netreba vždy veľa vymýšľať, niekedy stačí dobre vyzerať. Diana v týchto šatách vyznela ako skutočná hviezda. Podčiarkla to aj vizáž v štýle "starých dobrých čias" z prostredia hviezd strieborného plátna."

​Michaela Čobejová

Profimedia.sk

"Takýto materiál je veľkým riskom. Ok, dajme tomu, že sme nešli do celých šiat, rozdelila sa stávka. Stalo sa však to, že tým sa pozornosť ešte viac skoncentrovala a upriamila. Vidíme to, čo vidíme. Za mňa to nie je veľmi lichotivé, skôr deformujúce a zbytočne rušivé. Sukňa je trendy, ale pre mňa skôr na civilnejšiu akciu. Vizáž je naopak veľmi elegantná."

​Sima Martausová

Profimedia.sk

"Ľudový motív a atmosféra sa k pesničkárke hodia. Čo možno stálo sa väčšiu úvahu sú opäť lodičky. Sima sa v nich asi tiež necítila úplne komfortne, veď počas vystúpenia si ich aj vyzula... Viac pozornosti by si určite zaslúžili vlasy, ktorým síce štýl "práve som vyšla z postele" svedčí, len tu príležitosť bola iná."

​Zuzana Haasová

Profimedia.sk

"Žeby Pomáda štýl? Nie je mi úplne jasný zámer, akosi mi to neladí s príležitosťou. Šaty sú sexy, ale asi by som ich volil na inú príležitosť. Účes a vizáž absolútne korešpondujú so šatami. Trochu je tam podľa mňa už veľa červenej a obetoval by som lodičky pre inú farbu."

​Emma Drobná

Profimedia.sk

"Teatrálne čisté a sošné. Tento celok sa vydaril, vrátane vizáže a doplnkov. Nie je to prehnané a naopak ani príliš civilné. Znieslo by to ešte šperky v jednoduchom minimalistickom štýle, ale ani bez to nestráca na adekvátnosti."

​Vlado Voštinár s manželkou Klaudiou

Profimedia.sk

"Šaty, ktoré urobia celé hogo fogo. Okolo nich netreba už veľa špekulovať. Tomuto strihu by však viac sedeli vyčesané vlasy. Už keď zvolila "viac", akoby možno situácia vyžadovala, mohla to dotiahnuť. A možno bolo zámerom práve vizážou dorovnať civilnosť. "

Erika Barkolová s dcérami

Profimedia.sk

​"Pekná sexy trojka. Každá svojim spôsobom a sebe blízkym štýlom. Všetky šaty sú adekvátne a príjemne dotiahnuté doplnkami a zjavom. Erike by som dal výraznejšie náušnice a na dievčatách by som nemenil nič."

Mária Čírová

Profimedia.sk

​"Tu je príklad toho, že čistú jednoduchosť poďme trochu "ozvláštniť". Ja to volám vypekňovanie. Niekedy sa to podarí a naozaj to vec potiahne a niekedy to je lepšie bez toho. V tomto prípade to nie je na škodu a šaty dostali charakter práve opaskom a aplikovanou látkou. Páčia sa mi sandále, ktoré otvorili outfit. Účes tiež dotiahol celok, aj keď mohol byť uvoľnenejším výčesom."

Súvisiace články

Najčítanejšie