Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hitom leta majú byť svojské rifľové šortky a ženy sú zhrozené: TOTO nosiť nebudeme!
Zdielať na

Hitom leta majú byť svojské rifľové šortky a ženy sú zhrozené: TOTO nosiť nebudeme!

Zdroj: Pixabay.com

Na móde a ich tvorcoch je super to, že každú novú sezónu dokážu niečím prekvapiť. Tentoraz prichádzajú pred letom s kúskom, ktorý miesto obdivu vyvolal skôr pohoršenie. Prečo?

Klasické džínsové kraťasy sú v lete jedným z najobľúbenejších kúskov oblečenia. Super sa s kadečím kombinujú a môžete si zvoliť ich kratšiu alebo dlhšiu verziu.

Istá značka však prišla s revolučným nápadom a šortky skrátila. Poriadne skrátila – až tak, že sa z nich vlastne stali akési rifľové nohavičky. Pritom si stále zachovali klasickáý pás s gombíkom a pútkami na opasok. Ostatná časť je však vykrojená do tvaru bežných nohavičiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Y/PROJECT SS19 featured in @indiemagazine / shot by @anthonyseklaoui / styled by @ally.macrae / #yproject Link in bio to shop.

Príspevok, ktorý zdieľa Y/PROJECT (@yproject_official),

Kúpiť sa dajú v rôznych farbách a nosiť ich vraj môžete ako spodnú bielizeň alebo pokojne si pod ne dať legíny. Ich cena je rovných 300 eur! Kým značka sa pýši, že prišla na trh s veľkou novinkou, u žien si vyslúžili skôr výsmech. Mnohé z nich sa na sociálnych sieťach zhodli a odkazujú: „Toto nosiť nebudeme!“ Dokonca ich aj viaceré módne maniačky označili za najškaredšie, výsmech a nepodarený vtip. Čo vy na to?

Súvisiace články

Najčítanejšie