Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Megahanba Kim Kardashian: Kopíruje outfity TEJTO topmodelky!
Zdielať na

Megahanba Kim Kardashian: Kopíruje outfity TEJTO topmodelky!

Zdroj: Instagram

Kim Kardahsian obdivujú ženy po celom svete aj pre jej svojský štýl obliekania sa. Teraz vyplávalo na svetlo sveta, že mnohé outfity nevymyslela ona alebo jej stylisti! Jednoducho ich ukradla Naomi Campbell.

Naozaj je Kim originálna módna ikona ako sa prezentuje, alebo je všetko okolo jej štýlu len dobre odkukané divadielko? Vyzerá to tak, že v jej prípade bude, bohužiaľ, platiť práve druhá možnosť.

Kim ani jej stylisti nie sú natoľko geniálni, ako sa na prvý pohľad zdá. Na svetlo sveta sa totiž dostalo, že aj ona ako mnohé celebrity, kopíruje štýl jedinej topmodelky, ktorá bola v 90. rokoch na vrchole kariéry. Je to práve Naomi Campbell a jej ikonické outfity, ktoré Kim s obľubou nosí a na verejnosti ich rada prezentuje ako svoje. Stalo sa už akýmsi pravidlom, že ak sa v spoločnosti objaví v nejakom zaujímavom kúsku, pred mnohými rokmi ho mala na sebe práve Naomi.

Naposledy to bolo na svadbe istého repera, kde sa Kim predviedla v extravagantných fialových čipkovaných šatách. Presne ten istý model už na sebe mala aj Naomi!

instagram/diet_prada

​Najlepšie na tom celom je, že nielen Kim, ale aj jej sestra Kylie napodobňuje Naomi. Pozrite sa na fotku, ktorú Kylie pred pár dňami pridala na Instagram. Sama Campbell veľmi dobre vie, že jej štýl sestry kopírujú a dobre sa na tom zabáva. Pretože na svojom Instagrame uverejňuje práve svoje staré fotky v identických outfitoch alebo doplnkoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My Friends: Let’s Have A Chill Night Me:

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#MOOD @rifat_ozbek ??

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi),

Súvisiace články

Najčítanejšie