Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Slovenky si zamilovali Katine šaty: Očaril ich tento kúsok
Zdielať na

Slovenky si zamilovali Katine šaty: Očaril ich tento kúsok

Zdroj: Profimedia

Jej štýl obliekania kopírujú ženy po celom svete. Kate Middleton je módnou ikonou, ktorej šaty by chceli vlastniť aj mnohé Slovenky. Práve tie zaujal najmä jeden kúsok z jej šatníka.

Hoci pred mnohými rokmi svojím štýlom obliekania neočarila, dnes patrí medzi tie svetoznáme krásky, ktoré diktujú to, čo sa nosí.

Asi každý návrhár by bol rád, ak by si Kate jeho model obliekla hoci len na pár hodín. Pretože to, v čom sa objaví na verejnosti, väčšinou ide na dračku. 

Profimedia

Profimedia.sk

​Vojvodkyňa rozhodne vie, v čom zažiariť aj prekvapiť. Podobne to bolo aj pred pár dňami na oficiálnej akcii v írskom Belfaste. Kate mala na sebe metalické lurexové šaty značky Missoni za 2200 eur, ktoré sú v online obchode aktuálne vypredané. Trblietavé zelené šaty doladila iba telovými lodičkami, jemným šperkom, kabelkou a aj tak bola hviezdu večera.

Profimedia.sk

​Práve tento outfit padol do oka aj Slovenkám, ktoré si ho nevedia vynachváliť. „Je nádherná, keď si dá aj vrece na seba a opáše sa šatkou.“ „Všetko jej pristane.“ „Má šmrnc.“ „Elegantná ako vždy.“ „Jej asi pristane všetko, náhodou krásne. „Krásna a elegantná žena hodná svojej pozície s veľkým intelektom. „Je krásna, stále vie, čo sa jej hodí na akú príležitosť,“ zhodli sa naše čitateľky!

Súvisiace články

Najčítanejšie