Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Česká speváčka chcela zaujať v šatách ako Rihanna: Ako to dopadlo?
Zdielať na

Česká speváčka chcela zaujať v šatách ako Rihanna: Ako to dopadlo?

Zdroj: Instagram

Oplatí sa inšpirovať takou slávnou speváčkou a módnou ikonou akou je Rihanna a napodobniť jej ikonické šaty? Na to sa totiž podujala Markéta Konvičková!

Američania majú svoje Grammy, Slovensko Slávika a Česko zase Anděla. A práve u našich susedov oceňovali tých najlepších interpretov a kapely. Túto prestížnu spoločenskú udalosť si nedali ujsť ani mnohé celebrity, ktoré však svojimi outfitmi až tak nezaujali.

České známe tváre by sa mohli inšpirovať svojimi slávnejšími kolegami. Zrejme práve zahraničná megahviezda Rihanna zaujala stylistu, ktorý vyberal model pre českú speváčku Markétu Konvičkovú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

tuesdays.

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Jej nariasené extravagantná šaty sa nápadne podobali na tie, ktoré pred dvoma rokmi na sebe odprezentovala práve Rihanna, len v modrej farbe.

Profimedia.sk

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Czech Music Awards 2018 ?✌️? #cenyanděl #czech #music #awards #6-6

Príspevok, ktorý zdieľa Marketa Konvickova (@marketakonvickova),

​Markéta v nich bola neprehliadnuteľná a jej štíhlej postave sa super hodili. Škoda len lacných strieborných čižmičiek, ktoré dojem z celého outfitu pokazili. Oveľa viac by sa jej hodili aj vyčesané vlasy a trochu menej lesklý mejkap. Čo poviete na jej outfit?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie