Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To naj z OSCAROV 2019: Lady Gaga za hviezdu a táto herečka v 19 kilových šatách
Zdielať na

To naj z OSCAROV 2019: Lady Gaga za hviezdu a táto herečka v 19 kilových šatách

Zdroj: wwww.profimedia.sk

Najprestížnejšia filmová udalosť sa ani tento rok neobišla bez extravagantných modelov. Niektoré dámy svojich fanúšikov poriadne prekvapili.

V noci sa v americkom Los Angeles už tradične odovzdávali zlaté sošky pre tých najlepších hercov, herečky a filmárov. 

Pozornosť médii aj hostí sa okrem víťazov sústredila najmä na známe krásky, ktoré sa každý rok pretekajú v tom, ktorá príde v zaujímavejšej a originálnejšej róbe. A teda prekvapení bolo hneď niekoľko!

Najlepšie oblečená

Prekvapením asi nebolo, že si zlatú sošku odniesla aj Lady Gaga za pieseň k filmu Zrodila sa hviezda. Speváčka očarila aj stylistov, ktorí jej róbu z dielne Alexandra McQueena pasovali za tú naj. Navyše krk jej zdobil výnimočný šperk - náhrdelník so žltým diamantom v hodnote viac ako 25 miliónov eur! Presne ten istý mala na sebe aj herecká legenda Audrey Hepburn počas proma kultového filmu Raňajky u Tiffanyho. Lady Gaga je vôbec treťou ženou, ktorá ho mala tú česť nosiť na verejnosti.

Profimedia.sk

​Najťažšie šaty

Tie si tento rok obliekla 71-ročná Glenn Close. Jej zlatistá róba z dielne Carolina Herrera nápadne pripomínali práve sošku Oscara. Ohromujúca bola aj váha šiat - 19 kilogramov!

wwww.profimedia.sk

​Najväčšia premena

Dych vyrážajúca bola aj Charlize Theron, ktorá svoje dokonalé krivky predviedla v nádherných šatách od Diora. Mnohí pri pohľade na ňu ostali zaskočení, keďže ešte pred pár dňami po svete behala ako blondína. 

www.profimedia.sk

​Najštýlovejší účes

Stále platí, že je to práve bob, ktorý je top vlasovým strihom. Dokázala to aj modelka Irina Shayk, ktorá sa zbavila svojich krásnych dlhých vlasov. 

Profimedia.sk

​Najextravagantnejšie šaty

Mala ich na sebe Jennifer Lopez! Róba od Toma Forda nápadne pripomínala disko guľu a vyzerala akoby bola vyskladaná z úlomkov rozbitého zrkadla. Prehliadli by ste ju v ich? Asi ťažko! Navyše v nich vyniklo dokonale vytrénované telo nestarnúcej J Lo. 

www.profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie