Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tá sa ale dogabala! Slovenská speváčka si slávnostnú udalosť pomýlila s karnevalom
Zdielať na

Tá sa ale dogabala! Slovenská speváčka si slávnostnú udalosť pomýlila s karnevalom

Zdroj: Profimedia

Tipnete si, ktorá známa kráska sa takto „veselo“ oblečená objavila v spoločnosti?

Pred pár dňami sa konal krst knihy módnej návrhárky Rebeccy Justh, ktorá je známa aj svojou fit postavičkou a aktívnym spôsobom života, ktorým motivuje mnohé ženy.

Medzi pozvanými sa objavila aj Sisa Lelkes Sklovská, ktorá je s energickým spôsobom života na tom podobne, ako módna návrhárka a utorka knihy. Ktovie, čo si však Rebecca pomyslela o outfite, v ktorom Sisa na krst prišla. Aj vám sa zdá, že to opäť prehnala?

Hoci má Sisa už 53 rokov, stále sa pýši perfektnou postavou a rada ukazuje svoje dlhé a štíhle nohy. Čo sa týka výberu jej outfitov a kombinácií jednotlivých kúskov oblečenia, napadá nás len jediné. Hranica medzi extravaganciou a gýčom je veľmi tenká a v tomto prípade máme pocit, že ju speváčka prekročila o poriadny kusisko! 

Profimedia

Príliš krátku sukňu, ktorá je sama o sebe výrazná, skombinovala so žltým priliehavým tričkom, pančuchami v podobnom odtieni a s opäť výraznou džínsovou bundičkou, ktorá je zdobená (opäť) žltou farbou a výšivkami. “Čerešničkou” na torte boli čižmy ako ukradnuté z rozprávky o kocúrovi, ružové náušnice a natočené vlasy s polovičným drdolom na hlave…

Profimedia

Vôbec nepochybujeme o tom, že je každý jeden kus značkový a luxusný, no všetko dokopy je to jednoducho “too much,” súhlasíte?

Na druhej strane musíme vyzdvihnúť Sisin čarovný úsmev a vždy dobrú náladu. Možno jej ten pozitívny prístup k životu dodávajú práve tak trochu bláznivé outfity!

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie