Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ikonické šaty Kim Kardashian na normálnej žene? Pozrite sa, ako dopadol tento experiment
Zdielať na

Ikonické šaty Kim Kardashian na normálnej žene? Pozrite sa, ako dopadol tento experiment

Zdroj: Instagram

Nič, čo robí Kim Kardashian, nie je náhoda! Platilo to aj v prípade extravagantných šiat, ktoré na sebe nedávno vyvetrala na istej spoločenskej udalosti. Ako vyzerajú na normálne žene?

Retro model z dielne Thierryho Muglera pritiahol pozornosť všetkých na akcii, keďže reálne hrozilo, že z neho Kim vypadnú nahé prsia. Či si tmavovláska večer aj užila, je otázne. Asi mala čo robiť, aby si ustrážila svoje prednosti.

Profimedia.sk

​Aké to je, mať podobný model na sebe, chcela na vlastnej koži zistiť Britka Stephanie Barnes, ktorá si takmer rovnaký model dala zhotoviť. Obyčajné čierne šaty jej vystrihli podľa vzoru Kim. Obliekla si ich a vydala sa do londýnskych ulíc, aby zistila, ako na ňu budú ľudia reagovať. „Bála som sa smiať, zakašľať a beh na autobus nepripadal do úvahy, pretože som mala pocit, že mi všetko vypadne. Neexistuje, aby som v tomto išla večer do klubu tancovať. Iste, asi by mi niekto kúpil nejaký nápoj, ale stálo by mi to za to? Určite nie,“ zverila sa v zahraničných médiách.

Profimedia.sk

​​Aj reakcie ľudí na ulici boli rozpačité, no všetci do jedného na ňu vyslovene civeli. „Rozhodne to nie je ten najpohodlnejší kúsok na nosenie a radšej ho prenechám Kim,“ dodala na záver. Dámy, ak aj niečo na celebrite super vyzerá, neznamená to, že sa v tom budete aj dobre cítiť. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie