Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nerozhodná žena si pýta radu: Môže si dať tieto šaty na svadbu kamarátky?
Zdielať na

Nerozhodná žena si pýta radu: Môže si dať tieto šaty na svadbu kamarátky?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Otázka tejto ženy rozdelila ľudí na dva tábory. Kým niektorí jej outfit na svadbu schválili, väčšina ho považuje za úplne nevhodný. Na ktorú stranu sa prikláňate vy?

V každej krajine sú trochu iné zvyky a tradície na svadbe, niektorí sa ich držia, iní si naplánujú svoj deň D iba podľa svojich predstáv. Existujú však nepísané pravidlá, ktoré sa dodržiavajú takmer všade, a týka sa to napríklad aj outfitov pre svadobných hostí.

Nemenovaná žena zverejnila na známom mamičkovskom webe mumsnet.com fotografiu šiat, ktoré si kúpila už dávnejšie na inú príležitosť a teraz ich chcela využiť aj na svadbu svojej priateľky.

Šaty jej sedia ako uliate, sú elegantné a zaujímavé svojimi detailami. Napriek tomu má mladá žena pochybnosť, či sa hodia na svadbu.

mumsnet.com

Takmer všetci komentujúci jej šaty pochválili, avšak väčšina z nich sa zhodla v tom, že na svadbu nie sú vhodné kvôli farbe.

„Nie je vhodné, aby niekto zo svadobných hostí prišiel komplet v bielej farbe, vyniknúť by mala iba nevesta!“ napísala jedna z nich.

„Šaty sú veľmi pekné, pokojne by však mohli byť aj svadobné. Ja by som ich skombinovala s nejakým farebným doplnkom, alebo by som si ich nechala na nejakú inú príležitosť,“ poradila jej ďalšia.

Čo by ste jej poradili vy? Išli by ste na svadbu ako hosť v bielych šatách, alebo by ste zvolili radšej niečo iné?

Súvisiace články

Najčítanejšie