Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kate opäť potvrdila, prečo je populárnejšia ako Meghan: Pozrite sa na jej šaty!
Zdielať na

Kate opäť potvrdila, prečo je populárnejšia ako Meghan: Pozrite sa na jej šaty!

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge môže vlastniť akékoľvek luxusné módne kúsky, no ona sa stále snaží držať pri zemi. Toto je jeden z dôvodov, prečo ju obdivujú ženy z celého sveta.

Vždy upravená, elegantná, štýlová a pritom skromná. Kate je vzorom pre mnohé celebritné dámy, ale aj pre úplne bežné ženy. Možno práve preto, že sa stále cíti ako jedna z nich a nemá potrebu sa “povyšovať.”

Svetovými médiami uniklo niekoľko momentiek, na ktorých Kate odchádza z domu svojej sestry Pippy. Práve tam sa totiž konala oslava 64. narodenín ich matky Carole. Kate mala na sebe dlhé červené šaty, lodičky v rovnakej farbe a čierny kabát.

https://www.instagram.com/p/BtWm_g9HkxZ/

Práve spomínané maxi šaty boli okamžite mnohým povedomé. Kate ich totiž mala na sebe už pred dvomi rokmi na jednej z oficiálnych príležitostí pri návšteve Nemecka.

Šaty sú z dielne Alexandra McQueena, odkiaľ pochádzali aj jej krásne svadobné šaty.

Profimedia

O Kate je známe, že nemá problém siahnuť po obľúbených módnych kúskoch viackrát a dokonca aj na veľké slávnostné udalosti. Aj malá Charlotte mala na sebe už svetríky a iné kúsky po staršom bratovi a najmenší Louis nosí väčšinu vecí po starších súrodencoch.

Hoci si Kate môže dovoliť takmer všetko, po čom zatúži, nikdy to nezneužíva, práve naopak. Snaží sa čo najviac zostať “obyčajnou” ženou a mamou. Toto je pravdepodobne dôvod, prečo patrí medzi najobľúbenejších členov kráľovskej rodiny.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie