Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najpopulárnejší kabát na Instagrame: Prijali by ste ho do svojho šatníka aj vy?
Zdielať na

Najpopulárnejší kabát na Instagrame: Prijali by ste ho do svojho šatníka aj vy?

Zdroj: Instagram

Mnohé fashion maniačky ho označili za kabát snov a pokojne by zaň dali aj dvojnásobnú sumu. Presvedčte sa, či naozaj stojí za to!

Každé obdobie má svoj módny hit a niekedy je ich dokonca niekoľko. Nedávno sme písali o populárnom Teddy kabáte a teraz vám predstavíme ďalší, ktorý si získal na Instagrame ešte väčšiu pozornosť!

Univerzálny a šik

Kabát, po ktorom túžia mnohé módne blogerky a milovníčky módy pochádza od britskej značky Ted Baker, ale populárny je aj mnohých ďalších krajinách.

https://www.instagram.com/p/Bs2oLaiAJdD/

Pohodlný kašmírový kabát má jednoduchý a pritom perfektný strih, zvýrazňuje ho iba výrazný golier, ktorý si môžete ľahko zdvihnúť a viazanie v páse. Absolútne najobľúbenejší je v trochu nezvyčajnej staroružovej farbe, ale v ponuke je aj krémový, či tmavomodrý, tehlový a ďalšie farby.

https://www.instagram.com/p/BoltrtTC9WQ/

Obľúbeným sa stal aj vďaka jeho univerzálnosti. Hodí sa takmer ku každému štýlu oblečenia a tiež k rôznym typom topánok. Zamilovali si ho známe tváre, bloggerky aj úplne bežné ženy, ktoré ho určite vynosia do práce aj na voľný čas.

Ak sa tento kabát zapáčil aj vám, môžete sa tešiť! Spomínaná značka ho z pôvodných 359 libier predáva aktuálne za polovicu. Ponáhľajte sa, vraj sa míňajú ako teplé rožky!

https://www.instagram.com/p/Bq7lycTh4Cf/

Instagram

Instagram

Instagram

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie