Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Najpopulárnejšie plesové šaty na Slovensku? Tento model zaujal najviac žien
Zdielať na

Najpopulárnejšie plesové šaty na Slovensku? Tento model zaujal najviac žien

Zdroj: orange

Plesová sezóna ostatnú sobotu úspešne odštartovala prehliadkou šiat od výmyslu sveta. Ktoré doteraz najviac zaujali? Ušila ich slovenská návrhárka a vyzerajú nadpozemsky.

Patrí medzi najvyhľadávanejšie návrhárky, ak sa jedná o tvorbu plesových a spoločenských šiat. Napokon aj na tohtoročný Ples v opere ich ušila až jedenásť! Reč je o Jane Pištejovej, ktorej zlaté ručičky a kreativitu oceňujú mnohé ženy.

Je to práve Pištejová, ktorá dokáže vytvoriť nadpozemsky krásne modely, v ktorých sa ich nositeľky premenia na princezné. Nie div, že jej róby idú na dračku. Konkrétne jeden model, ktorý bol doteraz jej najúspešnejším.

Tieto šaty spred pár rokov najviac zaujali

orange

​„Môj najpredávanejší model šiat z Plesu v opere. Možno to bolo práve preto, že bol toľko diskutovaný aj vďaka Ferovi Mikloškovi, ktorý si dovolil cez lacný bulvár nie lichotivo hodnotiť prácu nás niekoľkých kolegov. Medzi nimi aj tieto moje šaty. Ferko mal zrejme zlý deň, ešte nechápal, že nám nahráva body, pretože zlá reklama neexistuje.Tak či tak existujú ľudia, čo používajú oči, môžem to potvrdiť, pretože šaty sa okamžite predali a ešte sa ich niekoľko tvorilo na mieru na objednávky. Navyše najviac replík, ktoré mi fotíte z plesov a stužkových bolo vytvorených na Slovensku práve z týchto šatičiek. Život si robí srandu niekedy, otázkou je, kto sa smeje naposledy... “ zverila sa Pištejová. Páčia sa vám?

Aj toto sú jej modely

Profimedia

instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie