Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matka urobila z dcéry hviezdu Instagramu: Jej geniálny nápad vás dostane
Zdielať na

Matka urobila z dcéry hviezdu Instagramu: Jej geniálny nápad vás dostane

Zdroj: Instagram

Stefani má len 5 rokov, no už dnes je hviezdou Instagramu! Prečo? Neuveríte, no spoločne s mamou vytvárajú napodobneniny ikonických šiat áčkových celebrít aj členiek kráľovskej rodiny. A to všetko takmer zadarmo.

Ak hľadáte nejakú zábavku pre deti, skúste sa inšpirovať touto mamou. Spoločne s dcérkou našli záľubu vo vytváraní napodobnením outfitov známych žien. Bonusom je, že všetko vytvárajú z naozaj netradičných materiálov ako sú alobal, papier, noviny, kartón, igelitky a podobne.

Instagram

instagram

Kreatívna dvojica je dôkazom, že nepotrebujete desiatky tisíc eur na to, aby ste sa aspoň na pár hodín mohli cítiť ako hollywoodska hviezda! Stačí mať nápad, šikovné ruky a čas na ich prípravu.

Instagram

​https://www.instagram.com/p/BkAHYedH4zf/

Stefani so svojou mamou nevynechali ani nedávne udeľovanie Zlatých glóbusov a dievčatko sa na Instagrame predviedlo v dvoch najobľúbenejších outfitoch. Tie mali podľa nej Lady Gaga a Julia Roberts.

 

instagram

Viac inšpirácii, ako svoje ratolesti zabaviť, nájdete aj v populárnom seriáli Som mama. Druhá séria štartuje už zajtra večer na JOJ-ke! 

Súvisiace články

Najčítanejšie