Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najštýlovejšie Slovenky roka 2018: Ktorou z nich ste sa inšpirovali?
Zdielať na

Najštýlovejšie Slovenky roka 2018: Ktorou z nich ste sa inšpirovali?

Zdroj: Instagram

Celebritné Slovenky sa po celý rok predvádzajú v rôznych outfitoch, ktoré nie vždy dopadnú na jednotku. Ktoré krásky sa dokážu obliecť naozaj super?

Mnohé známe Slovenky využívajú osobných stylistov, najmä ak idú na nejakú prestížnu spoločenskú udalosť.

Medzi tie najznámejšie patrí Dominika Cibulková, ktorá sa netají vášňou pre hriešne drahé značkové kúsky. Nevyhýba sa ani kabelkám a kožuchom z koží exotických zvierat, pre čo leží mnohým v žalúdku. No povedzme si, čo by robila bez svojho módneho guru a stylistu Andreja Kusalíka?

instagram

Instagram

​Je tu však pár známych žien, ktoré majú módu v krvi a využívať služby profesionála nemusia. A práve takéto ženy sú vzorom a inšpiráciu pre iné módne maniačky, ktoré sa rady oblečú do pekných a nápaditých outfitov. Pritom vôbec nezáleží na cenovke a značke. Aj tento rok sa medzi tie top dostali moderátorky Topstaru Alexandra Orviská, Soňa Skoncová, vizážistka Lucia Lucid Sládečková alebo Zuzana Plačková. Čo si oblečú, chcú mať doma stovky iných žien. Ich vkus je hravý, originálny a neprestáva baviť.

archív S.O.

Instagram

Instagram

Samostatnou kategóriou je celebritná doktorka Alena Pallová, ktorá je chodiacou reklamou na luxusné značky. Hoci známu blondínu verejnosť nemá veľmi v láske, v móde je ako doma. Štýl ktorej známej Slovenky sa páči vám?

Alena Pallová

Instagram

Alena Pallová

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie