Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Desiatky Slovákov Cibulkovej naložili: Si márnotratná, malomeštiacka a zakomplexovaná! Prečo?
Zdielať na

Desiatky Slovákov Cibulkovej naložili: Si márnotratná, malomeštiacka a zakomplexovaná! Prečo?

Zdroj: Instagram

Väčšina ľudí vie, že Dominika Cibulková má popri tenise ešte jednu veľkú vášeň a tou je móda. A práve niektoré kúsky v jej šatníku opäť vyvolali pohoršenie. O čo konkrétne ide?

Maká na sebe a počas sezóny milovníkov tenisu dokáže na kurte aj potešiť super odohratými zápasmi. Ako odmenu za víťazstvo si veľakrát dopraje nejaký ten luxusný kúsok oblečenia, kabelku alebo drahé šperky.

Nič zvláštne by na tom nebolo, ak by sa jednej z našich najlepších tenistiek nepáčili práve luxusné vecičky vyrobené z exotických koží a kožušín zvierat. V rozhovore pre časopis Šarm sa nedávno pochválila, že je hrdá majiteľka kožúška z bielej opice. To si všimli aj z blogu eko_inak, ktorí sa snažia verejnosť nenásilne vzdelávať a ukazovať cestu, ako žiť v harmónii s prírodou „Čo sa musí stať človeku, keď má potrebu nosiť na sebe kožuch z opice. Prečo dokáže byť tak krutý, iba kvôli spoločenskému postaveniu? Prečo sa cíti športovkyňa o niečo viac v kožušine, ktorú nepotrebuje? Keď vie, že pri výrobe zomierajú desiatky stovky živých tvorov, ktoré žili biedny život, týrané len aby si tento "luxus" niekto kúpil a cítil sa v ňom...Krajšie? Lepšie? Hodnotnejšie? Nedokážem si odpovedať, prečo médiá postkomunistickej krajiny velebia okrem športových výkonov aj to, aké mŕtve trofeje visia Dominike Cibulkovej v šatníku,“ píše sa v príspevku, ktorý aktuálne zdieľajú stovky Slovákov.

Facebook

​Tí tenistku v komentároch vôbec nešetrili a jasne jej odkazujú: „Súhlasím. Mala by ísť príkladom, vo svojej pozícií má možnosť pozitívne inšpirovať druhých. Toto je také, ehm, malomeštiacke, zakomplexované.“ „Je to márnotratná preafektovaná žena. Nie, to nie je o mojej závisti. Ale dala by si spraviť rukavice alebo ľadviňák z tých svojich yorkshierov. Asi nie a ktovie?? Veď sú to pre ňu len zvieratá, nie živé bytosti!!!!“

archív D.C.

​Dominika si za svoju vášeň v drahých kožušinách už nie raz vypočula kritiku, no negatívne ohlasy ju vôbec nezaujímajú. Škoda, keďže je príkladom pre mnohých mladých ľudí a jej názory zavážia. 

archív D.C.

Súvisiace články

Najčítanejšie