Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako vyzerajú najobľúbenejšie šaty Kate Middleton? Jej voľba vás asi prekvapí
Zdielať na

Ako vyzerajú najobľúbenejšie šaty Kate Middleton? Jej voľba vás asi prekvapí

Zdroj: Profimedia.sk

Z jej šatníka by si vedela vybrať asi každá žena a hoci by vojvodkyňa Kate mohla na každú jednu príležitosť nosiť nové šaty, nerobí tak. Dôkazom je model, ktorý jej natoľko prirástol k srdcu, že ho vyvetrala už tretíkrát.

Kate má super figúru a pozitívne vyžarovanie, takže v hocičom, v čom sa na niektorej zo spoločenských udalostí ukáže, jednoducho zažiari.

Návrhárom sa nemôže stať nič lepšie ako to, že si Kate oblečie niektorý z ich modelov. Tie sa totiž behom pár dní vypredajú! O nízke zárobky z predaja sa nemusí báť najmä návrhárka Emilia Wickstead, ktorej plisované šaty majú v Katinom šatníku špeciálne miesto. Vojvodkyňa si ich totiž obliekla už tretíkrát! A to je na členku kráľovskej rodiny naozaj veľa.

 Kate v roku 2014

profimedia.sk

​V tých istých šatách v roku 2015

profimedia.sk

​Prvýkrát sa v nich ukázala počas turné po Austrálii v roku 2014. Vtedy ich doplnila aj klobúčikom rovnakej farby, čiernou kabelkou a lodičkami. Rovnaký outfit, bez klobúka, predviedla aj o rok neskôr. A tretíkrát sa v tom istom ukázala len pred pár dňami počas jednej talkshow. Šaty Kate sadnú ako uliate a vyzerá v nich naozaj očarujúco, no v minulosti sme ju už videli aj v ženskejšom modeli, súhlasíte?

A nedávno

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie