Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vyše milión žien čakalo na TÚTO podprsenku: Pozrite sa, prečo!
Zdielať na

Vyše milión žien čakalo na TÚTO podprsenku: Pozrite sa, prečo!

Zdroj: Instagram

Nájsť podprsenku, ktorá padne ako uliata a cez deň si ani nespomeniete, že ju na sebe máte, je hotové umenie. Našťastie, je tu niečo, čo poteší všetky ženy.

Viete, koľko podprseniek máte v skrini? Asi veľa a v rôznych farbách a štýloch, no ktoré z nich vám úplne super sadnú a nosíte ich s radosťou? Možno jednu, dve...

S rovnakým problémom sa v minulosti potýkala aj Heidi Zak, spolumajiteľka americkej firmy ThirdLove vyrábajúcej podprsenky. Aj preto pred vyše piatimi rokmi vytvorila spolu s dizajnérkou tie najpohodlnejšie kúsky pre ženy. V čom sú iné?

Instagram

Instagram

​V tom, že si vytvorila vlastné číslovanie podľa mier skutočných žien. Ponúkajú na výber polovičné veľkosti – teda niečo medzi dvoma štandardnými. Na svojom webe majú prepracovaný systém vyhľadávania veľkostí, vďaka ktorému si každá žena nájde tú správnu. A hoci ich kúsky nepatria medzi tie najlacnejšie, sú kvalitné, pohodlné a vydržia.

 

Instagram

Instagram

​Najnovšie prichádzajú na trh s novinkou, ktorá postavila do pozoru 1,3 milióna žien! Svoje produkty rozšírili o ďalšie veľkosti, ktoré ženy hľadali cez spomínaný systém. A práve tieto veľkosti chceli otestovať v skúšobnej verzii, pred oficiálnym uvedením na trhu. Na skúšku sa prihlásilo neuveriteľných 1,3 milióna žien, aby ich mali ako prvé. Poznáte ich?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie