Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kardashianka vymyslela novú veľkosť riflí: A ženy jej za to tlieskajú
Zdielať na

Kardashianka vymyslela novú veľkosť riflí: A ženy jej za to tlieskajú

Zdroj: Instagram

Ako to dopadne, keď výrobcovia riflí počúvajú svoje zákazníčky? Presne tak, ako to urobila Khloe Kardashian a jej populárna značka džínsov! Ženám ponúka to, čo tu doteraz nebolo - úplne novú veľkosť nohavíc, ktorú nosí väčšina z nás.

Základom každých kvalitných riflí je, aby na postave dobre sedeli a vytvorili vám super figúru. Nájsť presne také džínsy, je poriadne ťažké.

Podobne na tom bola aj Khloe Kardashian, ktorá bola známa svojimi kyprejšími tvarmi. Aj preto sa pred pár rokmi  s kamarátkou rozhodli založiť novú značku riflí, ktoré by sedeli všetkým ženám. Tie si ich značku nevedia vynachváliť, i keď nejde o najlacnejšie kúsky. Teraz Khloe posunula hranice módy o čosi ďalej!

Instagram

​Vymyslela novú veľkosť číslo 43 – teda niečo medzi 42 a 44. Ako ju to napadlo? Veľmi jednoducho! Keď si dali vypracovať analýzu dát vrátených nohavíc zistili, že až 50 % boli práve veľkosti 42 a 44, pretože boli zákazníčkam príliš malé alebo veľké. A práve preto vznikla veľkosť medzi nimi, ktorú uvítali tisícky žien. Super nápad, čo poviete?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie