Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nielen Meghan, aj Harry udáva trendy: Jeho módny doplnok ide na dračku!
Zdielať na

Nielen Meghan, aj Harry udáva trendy: Jeho módny doplnok ide na dračku!

Zdroj: Profimedia

Pozorným fanúšikom neuniklo, že Harry začal nosiť tajomný módny doplnok, ktorý má neustále na sebe. Všimli ste si ho aj vy?

Harry a Meghan sú momentálne na prvej spoločnej oficiálnej návšteve v Austrálii, kde majú naplánovaných množstvo akcií. Nielen miestni, ale celý svet sleduje každý ich krok. Nie je preto vôbec prekvapením, že mnohým neunikol nový výrazný prsteň, ktorý začal nosiť Harry na svojej pravej ruke.

Tajomný čierny prsteň?

I keď sa najskôr objavili špekulácie, že by mohlo ísť o darček od manželky, prípadne by mohol mať šperk nejakú sentimentálnu hodnotu, pravda je úplne inde.

Výrazný čierny prsteň má síce nadčasový trendy dizajn, ale v skutočnosti nejde ani tak o módnu záležitosť. Túto vychytávku na svedomí fitnes značka Motiv, ktorá ponúka prstene aj v tmavosivej farbe s ružovým zlatom. Pýtate sa, čo všetko tento „zázračný“ prsteň dokáže?

Profimedia

Profimedia

​Na základe telesnej teploty a tepu dokáže sledovať spánok a pohybové aktivity. Prsteň je napojený na aplikáciu v telefóne, kde si užívateľ môže všetky zistené hodnoty kontrolovať. Na internetovej stránke spoločnosti Oura sa tento špeciálny prsteň predáva od 260 eur.

K Harryho rebelskej povahe sa takýto doplnok úplne hodí, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/BpHs9iOBGiE/?taken-by=ouraring

Súvisiace články

Najčítanejšie