Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V horšom outfite sme ju už dávno nevideli: Kim, tentoraz ti to nevyšlo!
Zdielať na

V horšom outfite sme ju už dávno nevideli: Kim, tentoraz ti to nevyšlo!

Zdroj: Instagram

Chcete vedieť, ako to dopadne, keď si svetoznáma hviezda nedá poradiť od stylistu a oblečie sa sama? Katastrofálne! Presne takto skončila Kim Kardashian, ktorej extravagantný outfit jej fanúšikovia zniesli pod čiernu zem.

Módnu ikonu Kim Kardashian ste už videli v rôznych uletených outfitoch. Ak ste si mysleli, že šialenejšie sa už obliecť ani nemôže, mýlili ste sa.

Dôkazom sú jej fotky spred pár dní, kedy sa objavila na párty svojej kamarátky. Tá oslavovala úspešný predaj svojej spoločnosti za niekoľko miliónov a Kim tento vydarený biznis poňala svojsky. Obliekla si na seba kabát aj topánky, ktoré boli pomyselne ušité z dolárových bankoviek. K nemu nechýbala ani „kapsička“, na ktorej sa ligotal znak dolára. Spomínaný kabát, v ktorom strávila celú noc, pochádza ešte z roku 2001 od návrhára Jeremyho Scotta. A samozrejme, nechýbali ani čižmičky rovnakého vzoru.

Instagram

profimedia.sk

​Väčšina jej fanúšikov však nad oblečením len neveriacky krúti hlavou. Niektorí jej vyčítajú, že takto okázalo ukazuje, že je bohatá. Iní sa jej smejú, že celý outfit je hrozný a pripomína strýka Držgroša z Káčerova. Páči sa vám?

 

Instagram

https://www.instagram.com/p/BoQRUach3A-/?taken-by=kimkardashiansnap

Súvisiace články

Najčítanejšie