Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Párty roka: Peštová svojím outfitom vytrela zrak celebritným Slovenkám
Zdielať na

Párty roka: Peštová svojím outfitom vytrela zrak celebritným Slovenkám

Zdroj: Instagram

Ak sa do niečoho pustí Alena Pallová, to v sebe zanechá nádych luxusu. Rovnako to bolo aj pri otváraní jej kliniky krásy, kde sa ukázali mnohé známe krásky.

Pallová spolu s Romanou Škamlovou sa pustili do spoločného podnikania a na nábreží Dunaja slávnostne otvorili estetickú kliniku, aká na Slovensku ešte nebola.

Pallová je perfekcionistka a veľkolepé otvorenie si naplánovala do najmenšieho detailu, aby sa pozvaní hostia cítili skvele. Túto príležitosť si nedali ujsť ani mnohé známe tváre. Ako to už býva zvykom, celebritné Slovenky sa nahodili, aby zaujali a vynikli medzi pozvanými. Ich outfity dýchali luxusom a sú to práve ony, podľa ktorých sa mnohé ženy snažia obliekať.

Denisa Mendrejová a Anna Amenová (zľava)

Instagram

​Andrea Heringhová

Instagram

​Kristína Kormúthová

Instagram

​No mali by? Pretože móda nie je o tom, obliecť sa do toho najdrahšieho, čo v šatníku máte, keď sa vám to nehodí. Dôkazom, že to nemusí byť vždy len o okázalých značkách, ktoré svietia na kilometer je Daniela Peštová, ktorá presne vie, čo sa jej hodí! Zelený vzorovaný overal jej sadol ako uliaty a podčiarkol jej prirodzenú krásu. A ktorá známa žena sa podľa vás najlepšie obliekla?

Alena Pallová, Daniela Peštová a Romana Škamlová (zľava)

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie