Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V akom oblečení sme pre mužov najviac sexi? Budete prekvapené, čo prezradili!
Zdielať na

V akom oblečení sme pre mužov najviac sexi? Budete prekvapené, čo prezradili!

Zdroj: Profimedia

Chcete, aby bol z vás úplne očarený a neviete, ako na to? Možno vám pomôže správny výber oblečenia!

Čo si obliecť do postele, aby si o vás muž myslel len to najlepšie a aby ste ho pritom neuveriteľne priťahovali? Prečítajte si, k čomu sa priznali muži v internetových diskusiách, možno tam nájdete tú pravú inšpiráciu.

"Pre mňa je to určite oversized tričko. Je to hneď z niekoľkých dôvodov. Prvý je asi ten, že je to nesmierne dráždivé, jemne sa pod ním rysujú krivky, ale napriek tomu zostávajú tajomstvom. Po druhé je, takéto tričko je väčšinou všade po ruke, je to niečo, v čom je sexi a pritom sa nemusí extra snažiť. Nesnažiť sa byť sexi je jednoducho sexi." (Tomáš)

Profimedia

"Pohodlné pyžamko, v ktorom sa žena cíti prirodzene. Pretože nie je nič viac sexi než žena, ktorá je uvoľnená, cíti sa dobre a sama sebou.“ (Peter)

Profimedia

"Snúbenica mi kradne moje košele. Keď rozdýcham to, že už mi zase ukradla ďalší kus oblečenia, tak musím uznať, že je to strašne sexi. Keď má košeľu len na dva gombíky, nohavičky a je bez podprsenky, tak mám chuť ju zakaždým chytiť a pomilovať.“ (Juraj)

unsplash.com

"Som úplne hotový, keď má dievča na sebe nohavičky - a najlepšie zo všetkého také tie malé, upnuté trenírky. Pre mňa je to oveľa viac sexi, než keby bola predo mnou úplne nahá." (Karol)

Profimedia

"Ja milujem, keď sú ženy v posteli úplne nahé. Stačí, keď sa ráno otrie moje telo o jej úplne nahé telo a jemnú kožu, a už som hore. Je to oveľa lepšie ako ranná kávička! " (Milan)

"Mám rád špeciálne príležitosti, keď si kvôli mne žena vezme krásnu spodnú bielizeň. Milujem krajkové, viem, že to nie je na spanie asi veľmi pohodlné, ale ja jej ho aj tak veľmi rýchlo vyzlečiem.“ (Martin)

Profimedia

A toto je 10 typov oblečenia, ktoré na nás muži neznášajú!

Súvisiace články

Najčítanejšie