Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tínedžerka Lucia sa odfotila v tope: Nabrala odvahu a ukázala TO
Zdielať na

Tínedžerka Lucia sa odfotila v tope: Nabrala odvahu a ukázala TO

Zdroj: facebook

Sedemnásť ročná Lucia si obliekla nový top, odfotila sa a fotku uverejnila na sociálnych sieťach s komentárom, ktorý by ste nečakali. A mnohé mladé dievčatá s ňou súhlasia. Prečo?

Lucia miluje módu a svoje outfity rada prezentuje vo facebookovej skupine Dnes nosím. Podobne to bolo aj s trendy topom.

Hoci nebýva zvykom, no pri fotke uviedla aj dlhý komentár, keďže pri obliekaní mala jeden veľký problém. „Pri skúšaní a kúpe tohto topu som dlho rozmýšľala, akú podprsenku do neho dám, keďže mi tie samodržiace lepivé blbosti nikdy nedržali (dievčatá, ženy budú tento pocit isto poznať)... Dlho som aj rozmýšľala, či ísť s podprsenkou alebo bez nej, no a nakoniec som ju zo seba zhodila a odhodlala som sa dať sebe a aj telu aspoň na chvíľu pokoj, a preto vám hovorím, je to naozaj super pocit a nebojte sa toho,“ priznala Lucia. Pod jej komentárom sa okamžite strhla diskusia a ženy s ňou nemohli inak, len súhlasiť! Smutné je, že mladé dievča v dnešnej dobe vôbec musí riešiť takúto dilemu. Čo si myslíte?

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie