Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dievča za milión sa vydalo: Takto vyzerá slovenská BOHO nevesta
Zdielať na

Dievča za milión sa vydalo: Takto vyzerá slovenská BOHO nevesta

Zdroj: facebook/Matej Kmeť

Mirku Ábelovú spoznalo Slovensko vďaka jojkárskej šou Dievča za milión, kde sa síce neprebojovala do finále, no zaujala škandálom. Dnes je zo sexi blondíny úplne iná žena!

Mirka sa dostala do povedomia verejnosti najmä škandálom, ktorý sa odohral počas šou. Istý muž jej mal zabezpečiť postup do finálovej zostavy, ak sa s ním vyspí.

Mirka v Dievčati za milión

facebook

​To, samozrejme, odmietla a úplne prvá reality šou sa otriasala v základoch. Mirka ešte chvíľu ťažila z obrazu naivnej a zneuctenej blondíny, no potom akosi zapadla prachom a veľká šoubiznisová kariéra sa nekonala. Naopak! Začala sa venovať serióznej novinárskej práci, napísala niekoľko básnických zbierok, pracovala v rozhlase a televízii, aj ako hovorkyňa a napísala aj texty k albumu Davida Kollera. Dnes je z nej úplne iná žena ako sa kedysi prezentovala na televíznych obrazovkách.

facebook/Matej Kmeť

​Nedávno sa dokonca vydala za svojho dlhoročného priateľa Rada. Nevesta mala na sebe na mieru šité šaty od Veroniky Kostkovej. Ako ich opísala návrhárka? „Vybrala si tú najnetradičnejšiu krajku, ktorej sa iné báli, ale k nej sadla na prvú "šupu". To asi preto, že je presne ako ona - trocha divoká a pritom plná pokoja a harmónie, úplne moderná a pritom krásne starosvetská, presne taká ako ona, taká BOHOvská.“ Celkový dojem doplnil aj dlhý závoj a šperky od Petry Tóth. Páčia sa vám jej šaty?

facebook/Matej Kmeť

facebook/Matej Kmeť

facebook/Matej Kmeť

Súvisiace články

Najčítanejšie