Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena si z netu objednala letný overal: To, čo jej prišlo ju rozosmialo
Zdielať na

Žena si z netu objednala letný overal: To, čo jej prišlo ju rozosmialo

Zdroj: facebook

Objednávať si oblečenie z online obchodov, ktoré až tak dobre nepoznáte, je vždy risk. Presvedčila sa o tom aj táto mladá žena.

Alesha si v jednom z mnohých internetových obchodov vyhliadla veľmi jednoduchý, no vkusný ružový overal. Objednala si ho a čakala, kým dorazí z Číny.

Keď balík rozbalila a overal chytila do rúk, okamžite vedela, že niečo tu nesedí. „Takmer vždy som mala šťastie na nákup online. S tým je koniec! Viem, že riskujem tým, že nakupujem na webe, ale stránka, z ktorej som si objednávala, vyzerala byť v poriadku. Pôvodne som si objednala ružový overal, no to čo mi prišlo... už dávno som sa tak dobre nezasmiala. Materiál je krehký a tenučký, švy sú uvoľnené. Myslím si, že lepšie by som to ušila ja sama v tretej triede na základnej škole na hodinách šitia. Navyše je aj krátky a nemôžem ho nosiť bez toho, aby som nebola nonstop zohnutá. Aj by som sa v ňom odfotila, no medzi nohami vytvára naozaj nevhodný zárez. Celý overal je jeden vtip,“ priznala na facebooku.

 

facebook

​Zhodou okolností ide o web, ktorý je populárny aj medzi Slovenkami, keďže má zadarmo doručenie. Nie je to prvýkrát, čo sú zákazníčky so spomínaným obchodom nespokojné. Trochu opatrnosti nezaškodí.

Súvisiace články

Najčítanejšie