Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vykašľala sa na klasiku: Táto nevesta si obliekla svadobné šaty, aké ste ešte nevideli
Zdielať na

Vykašľala sa na klasiku: Táto nevesta si obliekla svadobné šaty, aké ste ešte nevideli

Zdroj: Instagram

Leto jednoznačne patrí svadbám a najmä nápaditým svadobným róbam. Kým na Slovensku sú v prevahe skôr tradičnejšie modely, v zahraničí sa moderné nevesty neboja experimentov.

Príkladom je aj svadobný odev milovníčky módy Cynthie Cervantes, ktorá je známe najmä v zámorí. Šaty na svoj deň D si dala ušiť svojmu priateľovi, návrhárovi, ktorý stojí za vychádzajúcou značkou Luar.

Spolu dali hlavy dokopy a výsledkom je model, ktorý ospevuje aj prestížny americký časopis Vogue. „Nikto iný na svete by nedokázal moje šaty lepšie navrhnúť. Zachytávajú silu a moc ženskej energie, ctia si kultúru našich predkov a zároveň vytvárajú obraz modernej nevesty,“ presne takto opísala svoje šaty Cynthia.

Instagram

Instagram

Instagram

​A výsledok? Ten je naozaj jedinečný! Model pozostávajúci z korzetu, sukne, pomyselnej jednej nohavice, volánov a Swarovského krištáľov sa inšpiroval Johankou z Arku, aztéckou bohyňou, panovníčkou Alžbetou a inými mocnými žena z dejín. Model Cythie je údajne predzvesť toho, ako by mala vyzerať moderná nevesta. Čo poviete?

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie