Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Peštová zatienila aj filmové celebrity: V týchto šatách zažiarila v Karlových Varoch
Zdielať na

Peštová zatienila aj filmové celebrity: V týchto šatách zažiarila v Karlových Varoch

Zdroj: Profimedia

Haberova láska zreje ako víno. Hoci sa blíži k päťdesiatke, svojim štýlom a dobrým vkusom si z nej môžu brať príklad aj o polovicu mladšie. Ako sa vám páčila v týchto bielych šatách?

Očarujúca Daniela Peštová a Paľo Habera zavítali na 53. ročník filmového festivalu v Karlových Varoch, kde sa stretlo mnoho známych tvári z filmového a kultúrneho života. Spevákova láska opäť raz dokázala, že je skutočnou módnou ikonou.

Kedykoľvek sa títo dvaja objavia v spoločnosti, pôsobia aj po rokoch zaľúbene ako hrdličky. Všimnite si, aký je Paľo na Danielu pyšný, a veru aj má na čo! Na rozdiel od mnohých kolegýň, ktoré to už stihli prepísknuť so skrášľovacími zákrokmi, Daniela je prirodzene krásna aj s pribúdajúcim vekom. 

Profimedia

​Biele výrazné šaty so zaujímavými detailami by si nemohla obliecť každá, no Daniela v nich vyzerá naozaj božsky! Decentný mejkap, jemné šperky a hladký účes sú dokonalou čerešničkou na torte, súhlasíte?

Profimedia

​A prečo zvolila práve tento model? “Minulý rok som mala čierne šaty, tak teraz som chcela byť trochu svetlejšia,” prezradila pre český Blesk Peštová a dodala, že šaty sú z jej vlastnej skrine, šperky si dokonca na akciu iba požičala.

https://www.instagram.com/p/Bknl2VTBr7c/?hl=en&taken-by=daniela_pestova

Daniela má rada bielu a robí dobre. Pozrite sa na niekoľko ďalších outfitov v bielej farbe, v ktorých zažiarila rovnako.

https://www.instagram.com/p/Bkc86xhBsbW/?hl=en&taken-by=daniela_pestova

https://www.instagram.com/p/BkQDx_cBefJ/?hl=en&taken-by=daniela_pestova

https://www.instagram.com/p/BkAsCHsh6eH/?hl=en&taken-by=daniela_pestova

https://www.instagram.com/p/BkDDn4BB9Dk/?hl=en&taken-by=daniela_pestova

https://www.instagram.com/p/BhgvI6IhPCp/?hl=en&taken-by=daniela_pestova

https://www.instagram.com/p/BdXSWKohvm5/?hl=en&taken-by=daniela_pestova

Súvisiace články

Najčítanejšie