Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOP 5 rebríček celebrít, podľa ktorých si vyberáte plavky: Inšpirovali aj vás?
Zdielať na

TOP 5 rebríček celebrít, podľa ktorých si vyberáte plavky: Inšpirovali aj vás?

Zdroj: pixabay

Máte už plavky na toto leto? Ak nie, ukážeme vám tie najpopulárnejšie modely, ktoré si ženy na internete najčastejšie pozerajú.

Zamysleli ste sa už nad tým, ako si vyberáte plavky na leto? Možno recyklujete tie z predošlej sezóny a možno si večer sadnete za počítať a pozeráte si sociálne siete známych krások.

Stránka Lyst, ktorá sa venuje móde a zbiera informácie o tom, čo ženy na internete najviac vyhľadávajú, zostavila rebríček. Nachádza sa v ňom päť svetoznámych hviezd, ktoré ženy pri výbere plaviek najviac ovplyvňujú. Ako je to možné? Práve podľa ich profilov na sociálnych sieťach sa ženy inšpirujú.

Kim Kardashian

Instagram

Na prvom mieste je Kim Kardashian, ktorá prvenstvo obhájila, keďže sa stala jednotkou aj ostatný rok. Neverili by ste, no práve ona má tú silu, že cez sociálne siete dokáže ženy najviac ovplyvniť pri výbere plaviek. Čo má na sebe Kim, ide na dračku!

Ashley Graham

Instagram

​Tesne za ňou je Ashley Graham, ktorá je opäť tvárou kolekcie plaviek pre ženy s kyprejšími tvarmi. Fotky spokojných zákazníčok uverejňuje aj na svojom Instagrame a ženy si jej modely nevedia vynachváliť.

Nicki Minaj

pinterest

​Na treťom mieste je Nicki Minaj, na štvrtom je Bella Hadid a päticu uzatvára Emily Ratajkowski. Vybrali by ste si?

Bella Hadid

Instagram

​Emily Ratajkowski

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie