Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena si objednala nohavice z internetu: Pozrite sa, čo našla v ich vrecku!
Zdielať na

Žena si objednala nohavice z internetu: Pozrite sa, čo našla v ich vrecku!

Zdroj: twitter

V súčasnosti si veľa žien objednáva oblečenie cez internet. Veľakrát dostanete tovar bez problémov, no stanú sa aj prípady, kedy to nedopadne najlepšie.

Podobný prípad je aj ten, ktorý na vlastnej koži zažila Christine, ktorá si cez internet objednala rifle. Pritom išlo o svetoznámu značku a rozhodne nie o lacné džínsy, o čom svedčí ich cena okolo 100 eur.

Keď si Britka balík otvorila, natiahla na seba rifle a strčila ruky do vrecka, vytiahla z nich naozaj nepríjemné prekvapenie - použité tangáče! So svojím naozaj nechutným objavom sa zdôverila na sociálnych sieťach a jej fotka sa okamžite začala šíriť.

Použité nohavičky našla v prednom vrecku

twitter

​Dokonca napísala firme, ktorá rifle predáva a priložila fotografie. Prekvapujúca bola ich odpoveď a ospravedlnenie, ktorého formulácia vyznela ako úplné klišé. „Chápeme vaše rozhorčenie. Sme si istí, že žiadna náhrada nemôže vyvážiť to, čo ste museli zažiť. Aj preto sa chceme dostať k jadru veci a upozorniť na problém tých, ktorí ho spôsobili,“ znela odpoveď spoločnosti. Ako by ste reagovali vy, keby ste si vo vrecku našli to, čo ona?

 Christine si od tej firmy rifle už asi neobjedná

twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie