Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kráľovská svadba Harryho a Meghan: Wau, nevesta očarila rozprávkovými šatami
Zdielať na

Kráľovská svadba Harryho a Meghan: Wau, nevesta očarila rozprávkovými šatami

Zdroj: Instagram

Nielen Spojené kráľovstvo, ale takmer celý svet už pár dní žije svadbou princa Harryho a americkej herečky Meghan Markle. Pozornosť sa sústredila najmä na jej svadobné šaty, ktoré boli do posledného momentu prísne stráženým tajomstvom.

Davy nadšencov sa už dlhé týždne nevedeli dočkať dnešného dňa, kedy si Harry a Meghan povedali áno v Kaplnke svätého Juraja. Presne na pravé poludnie anglického času sa začal veľkolepý ceremoniál, ktorý sa zapíše do histórie.

Kým pozornosť fanúšikov sa sústredila na celý obrad, ženy zaujímali práve nevestine šaty. Tie boli do posledného momentu prísne stráženým tajomstvom. Meghan ostala verná svojmu štýlu a obliekla si veľmi jednoduchú bielu róbu bez čipiek od britskej dizajnérky Clare Waight Keller. Hlavu jej zdobila diamantová tiara a takmer 5 metrov dlhý závoj. Markle zvolila úplne iné svadobné šaty ako Kate, Pippa alebo v minulosti princezná Diana.

RTL

profimedia.sk

RTL

RTL

​​

RTL

​Očarujúca Kate

Je to už sedem rokov, čo si povestné áno povedali Kate s Williamom. Bola to veľkolepá svadba, na ktorú sa tak rýchlo nezabudlo. Oči mnohých žien sa sústredili najmä na jej svadobnú róbu, ktorá pochádzala z dielne Alexandra McQueena. Práve vďaka jej šatám sa do svadobnej módy vrátili dlhé čipkované rukávy. 

Kate Middleton.

Kate Middleton.

Pinterest

Kate Middleton.

Kate Middleton.

Pinterest

Dianin nekonečný závoj

Písal sa rok 1981, keď sa vydávala dnes už zosnulá princezná Diana. O finálnu verziu jej šiat sa postaral David Emanuel so svojou exmanželkou. Šaty ušili zo slonovinového hodvábu a len samotný závoj meral neuveriteľných 8 metrov!

pinterest.com

Stavila na istotu

Rok od svadby slávi aj Katina sestra Pippa. Hoci jej šaty mali krátke rukávy, štýlom veľmi pripomínali práve tie, ktoré mala na sebe vojvodkyňa z Cambridge. Pippine šaty pochádzali od vychyteného anglického návrhára Gilesa Deacona.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie