Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chcela zaujať, ale nevyšlo to: Študentku skritizovali za tieto ŠATY!
Zdielať na

Chcela zaujať, ale nevyšlo to: Študentku skritizovali za tieto ŠATY!

Zdroj: Twitter/Keziah Daum

Mladé dievča ani vo sne nenapadlo, že výberom slávnostných šiat spustí takú búrlivú debatu. Čo si myslíte vy? Sú vhodné na školský ples alebo nie?

18-ročná Keziah Daum z Utahu zverejnila štyri fotografie zo školskej stužkovej slávnosti a netušila, aké reakcie sa spustia na výber jej šiat.

Študentka si na ples obliekla tradičné čínske šaty iba preto, že sa jej páčili. „Kúpila som si tieto šaty, pretože ma zaujali. Myslím si, že sú krásne a chcela som vyjadriť obdiv ku nádhernej kultúre,“ vyjadrila sa študentka.

Twitter/Keziah Daum

Ľudia sa do nej nemilosrdne pustili a väčšina komentárov bola negatívna, mnohí dokonca žiadali, aby vraj nevhodné fotografie odstránila. Najviac to „schytala“ za fotku, kde pózuje so svojimi spolužiakmi a všetci majú zložené ruky.

Twitter/Keziah Daum

"Nie je to vhodné, nedala by som si tradičné kórejské, japonské ani iné tradičné šaty a to som z Ázie!“ napísala jedna z komentujúcich.

„Nie je to dobrý výber! Rovnako by sa nehodili ani tradičné írske, ani švédske či grécke šaty,“ dodala ďalšia.

A ako reagovala na kritiku študentka?

„Určite svoj príspevok neodstránim, pretože som neurobila nič zlé. Šaty sú krásne a ukázala som iba lásku ku kultúre, z ktorej pochádzajú. Nemám dôvod sa niekomu ospravedlňovať!“ dodala na záver.

Čo si o tom myslíte vy? Išli by ste v takýchto šatách napríklad na ples?

Twitter/Keziah Daum

Súvisiace články

Najčítanejšie