Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Eurovea Fashion Forward: Inšpirujte sa sviežimi jarnými trendmi priamo z móla
Zdielať na

Eurovea Fashion Forward: Inšpirujte sa sviežimi jarnými trendmi priamo z móla

Zdroj: TV JOJ

Práve teraz je čas doplniť si šatník novými jarnými kúskami. Pozývame vás na exkluzívne módne prehliadky, ktoré vám predstavia tie najaktuálnejšie trendy.

Prvý deň jedinečného módneho maratónu sa nám predstavili značky Napapijri, TWIN –SET by Simone Barbieri, Luisa Spagnoli a MIKLOSKO. Z rozmanitých kúskov si každá milovníčka módy určite nájde niečo pre seba. Inšpirujte sa!

Napapijri

Objavte novú kolekciu jar/leto 2018 zrodenú zo spojenia rôznorodosti a liberálneho myslenia, ktorá vzdoruje klasickým trendom. Predstavujeme vám kolekciu, ktorá spája rozdiely v čase a priestore. Odvážne vrstvené prvky kontrastujú s kúskami v tlmených odtieňoch, doplňujúc tak pestrú paletu farieb tejto kolekcie, ktorá predstavuje našu individualitu. Prekročte svoje limity a nechajte sa inšpirovať trendmi.

TWIN –SET by Simone Barbieri

Twin-Set Simona Barbieri, meno, ktoré do názvu značky vkladá odkaz na jej pôvod, prítomnosť aj smerovanie. Dve slová predstavujúce elegantné spojenie diskrétnej zvodnosti a vyhláseného Talianskeho krajčírstva.

Šaty značky Twin-Set nájdete v šatníku ženy, ktorá je sofistikovaná, má silný charakter a užíva si svoju ženskosť. Ženy súčasnej, zmyselnej, ale aj nežnej, a zároveň temperamentnej.

Dizajnérka Simona Barbieri čerpá inšpiráciu z cestovania, filmov, hudby a veľkých ikon minulosti aj súčasnosti. Základnými prvkami značky sú pôvabná ženskosť, nápadná príťažlivosť a športovo-elegantné línie.

Luisa Spagnoli

Pri príležitosti 90 ročnej existencie módneho domu, Luisa Spagnoli oslavuje výročie s kolekciou, ktorá vzdáva hold histórii značky návratom ikonických kúskov, výtlačkov z archívov a štylistických prvkov, ktoré charakterizujú líniu a pomohli vytvoriť obraz o takmer jednom storočí existencie: od tvorby pletenín až po mašličky, bodky či pruhy. Každý kus oblečenia sa znovuzrodí v modernom a ozdobnom prevedení aby fascinoval a inšpiroval sny dnešných mladých žien rovnako, ako sa to podarilo pre ženy v minulosti.

MIKLOSKO

Ateliér módneho návrhára Fera Mikloška sa po úspešnom roku osláv svojho 20. výročia opäť exkluzívne predstaví na Eurovea Fashion Forward. Fanúšikovia, zákazníci ale aj odborná verejnosť sa môžu tešiť na módne pokračovanie v podobe originálnej kolekcie oblečenia a doplnkov jar-leto 2018 plnej rafinovanej ženskosti, transparentnej zvodnosti, nežnej romantiky, ale aj stále aktuálnej logománie či športových prvkov v elegancii. Aj tentokrát doplnia ponuku značky MIKLOSKO pánske outfity či špeciálne vytvorené kúsky pod logom ASUS.

Súvisiace články

Najčítanejšie