Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
5 módnych kúskov Francúzok: TIETO vám dodajú šmrnc
Zdielať na

5 módnych kúskov Francúzok: TIETO vám dodajú šmrnc

Zdroj: Instagram

Francúzky sú známe svojským štýlom, ktorý sa snažia ženy napodobniť po celom svete. Tu je pár kúskov, ktoré nájdete k šatníku takmer každej z nich.

Rafinovaná elegancia, ktorá je dotiahnutá do najmenších detailov. Francúzke ženy jednoducho vedia, čo si obliecť, aby podčiarkli svoju ženskosť. Inšpirujte sa kúskami oblečenia, ktoré nikdy nevyjdu z módy a na ktoré sa spoliehajú práve Francúzky. 

Džínsy

Instagram

​Rifľoviny nikdy nie je dosť! Aj tento rok je veľmi trendy. Nohavice pokojne skombinujte s rifľovou bundou a svetlou blúzkou, outfit dolaďte topánkami na podpätkoch a môžete vyraziť.

Pásikavý top

Instagram

​Tento kúsok asi nikdy nevyjde z módy. Pásikavé tričko je klasika, ktorú vlastní asi každá Francúzka. Hoci sa niektorým môže zdať nudné, ak ho dobre skombinujete s ostatným oblečením, budete vyzerať super.

Kabátik

Instagram

​Dlhý béžový kabát alebo trenčkot je tiež povinnou výbavou Francúzok. Hoci vyzerá ako výdobytok minulého storočia, super sa hodí nielen k nohaviciam alebo aj k sukniam.

Šperk

Instagram

​Hoci aktuálne stále letia masívne a výrazné šperky, Francúzky milujú opak. V ich šperkovnici nájdete najmä oveľa jednoduchšie kúsky. Minimalistické vzory sú to pravé orechové.

Nízke topánky

Instagram

​Teraz vás asi potešíme! Aj Francúzky milujú pohodlnosť, takže celé dni nebehajú len na vysokých podpätkoch. Aj ony veľakrát uprednostnia nízke topánky. Také mokasíny patria medzi ich najpopulárnejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie