Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Must-have jarný kúsok: Ženy sa zbláznili do týchto šiat, je na ne poradovník!
Zdielať na

Must-have jarný kúsok: Ženy sa zbláznili do týchto šiat, je na ne poradovník!

Zdroj: Kitri

Každá sezóna prinesie nejaký kúsok, ktorý väčšina módnych maniačok túži mať vo svojom šatníku. Momentálnym hitom číslo jedna sú tieto zelené šaty!

Spomínate si na sveter, na ktorý stálo v “čakačke” až 30-tisíc žien? Aktuálnym kúskom, ktorý sa beznádejne vypredal a čaká naň niekoľko stoviek žien, sú zelené kvetované šaty. Čo na ne poviete?

Tieto šaty pochádzajú z online butiku Kitri v Londýne a sú beznádejne vypredané. Zelené košeľové šaty s kvetinovou potlačou prvýkrát predviedla Charlotte Groeneveld (známa najmä ako “The Fashion Guitar”) počas týždňa módy v New Yorku.

Keď sa jej fotografia v tomto outfite objavila na Instagrame, šaty sa v priebehu niekoľkých hodín vypredali a butik na ne vedie dlhý zoznam čakateliek.

https://www.instagram.com/p/BfQmKaJFutO/?utm_source=ig_embed

Prečo práve tieto šaty?

"Myslím si, že sú to krásne jarné šaty, majú sviežu farbu, správny štýl a dĺžku a dajú sa všestranne kombinovať. Môžete si ich obliecť s podpätkami do práce či na večer, ale vyzerajú skvelo aj s bielymi teniskami, či dokonca s čižmami,“ vysvetlila Charlotte.

https://www.instagram.com/p/BgyuGpwl6oG/?hl=en&taken-by=kitristudio

„Zelená má upokojujúce účinky, je lichotivá ku každému tónu pleti a žena v nej pôsobí sviežo. Súhlasím s tým, že tieto šaty sa dajú kombinovať a nosiť na mnoho spôsobov a aj preto sú také obľúbené,“ doplnila majiteľka spomínanej značky.

Kitri

Ak tieto šaty očarili aj vás, pripravte si 145 libier a zapíšte sa do poradovníka. Alebo si skúste nájsť podobný typ v inom obchode, určite sa vám to podarí aj za podstatne nižšiu cenu.

Kitri

Kitri

Súvisiace články

Najčítanejšie