Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
OTO očami Mariana Hornyáka: Vieme, ktorá kráska to od neho poriadne schytala
Zdielať na

OTO očami Mariana Hornyáka: Vieme, ktorá kráska to od neho poriadne schytala

Zdroj: joj.sk

Galavečer OTO si ani tento rok nedali ujsť mnohé známe osobnosti. Ktoré boli podľa vychyteného stylistu tie najlepšie oblečené?

Slávnostný večer bol už tradične plný známych tvárí z obrazovky. Medzi ocenenými nechýbali ani tváre televízie JOJ! My sme si spolu s Marianom Hornyákom z Nákupných maniačok posvietili na outfity Sloveniek. Ktorá bola tá naj?

Táňa Pauhofová

Instagram

​"Táňa mala už aj trefnejšie stylingy. Je presvedčivejšia v nežnejších farbách ako v takejto ohnivej. Štýl šiat je romantizujúci a ten na nej funguje. Pekná vizáž v štýle starých filmov je tiež silnou zbraňou jej výrazu."

Lujza Garajová Schrameková

Instagram/TV JOJ

​"Lujza je krásna žena a veľmi jej pristanú výrazné farby a tento outfit sa jej vydaril. Aj teraz stavila na silnú kombináciu farieb, s troškou nadhľadu bez zveličenia a s rozprávkovými motívmi - to aby sme sa nestratili a zostali verní "téme večera", kde sa dámy nahodili do rozprávkového cirkusu...  "

Mária Čírová

Instagram/TV JOJ

​"Tak tento ročník nám "odbehol" niekam do rozprávkového cirkusu a Mária sa cestou do tohto cirkusu zastavila aj na konských dostihoch. Pekný outfit, trendy široké nohavice a biela farba by boli úplne v poriadku, ale naozaj na inú príležitosť v inom ročnom období. Na interiérovú akciu prísť v "takomto" klobúku je prinajmenšom nevhodné. O tom svoje určite vedia všetci, čo sedeli za ňou. A diváci videli zas ako si sošku prevzala nejaká pani hríbiková...možno z Mrázika."

Adela Vinczeová

Instagram

​"Adela ako vždy v čistých sošných líniách, veľmi elegantná a v tejto jemnej farbe aj pôvabná. Krásny detail v podobe náušnice, ktorá hrá s kabelkou. Z tohto večera jeden z mála naozaj dobrých príkladov."

Michaela Kocianová

Instagram

​"Sexy šaty v lingerie štýle. Verím tomu, že mnohé tety na Slovensku si pomysleli, že čo tam tá behá v tej nočnej košeli... Asi by som zvolil skôr sandále ako uzatvorené lodičky, inak je styling absolútne adekvátny."

Jasmína Alagič

Instagram

​"Jasmína ako princezná z nejakej disneyovky. Sexy šaty, oceňujem žltú farbu v kombinácii s čiernymi doplnkami a veľmi prirodzenú vizáž bez zbytočného pátosu."

Veronika Velez-Zuzulová

Instagram

​"Sme v kategórii bizar a výber tejto "potlače" na šatách je na zamyslenie. Volil by som asi iný typ šiat, farby i motív. Jednoducho povedané, vytiahnuť viac krásnu ženu ako tento "zábal" s morským koníkom."

Vlado Voštinár s manželkou Klaudiou

profimedia.sk

​"Elegantné šaty vo večernej čiernej so sexy detailom, ktorý dal celku náboj. Tiež oceňujem prirodzené vlasy a líčenie, ktoré nechá vyniknúť ženu a neodpútava pozornosť ani od rafinovaného detailu."

Súvisiace články

Najčítanejšie