Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ako vydrží Kate Middleton tak často v podpätkoch? Poznáme jej pančuchový trik!
Zdielať na

Ako vydrží Kate Middleton tak často v podpätkoch? Poznáme jej pančuchový trik!

Zdroj: Profimedia

Ani pri treťom tehotenstve sa nevzdala vysokých topánok a vydrží v nich chodiť celé hodiny. Vyskúšajte jej fintu aj vy!

Na všetkých slávnostných a spoločenských udalostiach je Kate vždy tip top upravená a na nohách jej nikdy nechýbajú elegantné lodičky. Ako to, že ju nikdy nebolia nohy a že v nich chodí tak bezchybne?

Pančuchový trik

Asi každej z nás sa stane, že sa pri chôdzi vo vysokých topánkach sa mierne zapotácame, alebo nás po niekoľkých hodinách začnú poriadne bolieť nohy a čakáme, kým si ich budeme môcť vyzuť, však?

Vojvodkyňa z Cambridge nosí nízku a športovú obuv len na neformálnych podujatiach, ale na každej spoločenskej akcii nosí k šatám poriadne vysoké lodičky, ktorých sa nevzdala ani v tehotenstve. Na to, aby sa jej dobre a bezpečne chodilo na vysokých podpätkoch, má jednoduchý trik, ktorý naozaj funguje.

Profimedia

​​Pomôckou, ktorá jej pomáha vydržať a pevne chodiť v podpätkoch, sú pančuchové nohavice, ktoré majú po celej dĺžke chodidla špeciálne vrúbky, ktoré zabraňujú tomu, aby sa jej nohy v topánkach posúvali.

Podľa denníka The Sun si tieto špeciálne pančušky objednáva Kate u Johna Lewisa, kde ich majú v rôznych farbách za bežné ceny, ktoré si môže dovoliť každá žena. Vyskúšate jej tip aj vy?

John Lewis

Súvisiace články

Najčítanejšie