Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Naozaj TO prehnala? Verešovej mini šaty ľudia totálne skritizovali
Zdielať na

Naozaj TO prehnala? Verešovej mini šaty ľudia totálne skritizovali

Zdroj: Facebook/Andrea Verešová

Ak bol jej cieľ zaujať za každú cenu, rozhodne sa jej to podarilo. Čo poviete na Andrein najnovší mega odvážny outfit vy?

Hoci je Andrea Verešová (37) už dvojnásobnou mamičkou, je príkladom toho, že žena môže byť sexi a zvodná aj pri deťoch. No v poslednej dobe to už trošku preháňa, alebo nie?

Za TOTO ju zniesli pod čiernu zem

Keď Andrea zavesila na Instagram toto krátke video, v ktorom robí reklamu luxusnému pražskému outletu, ľudia ju zavalili poriadne negatívnymi komentármi. Mnohí si myslia, že ako matka dvoch detí, ktorá už dávno nemá sladkých sedemnásť, by sa už takto obliekať nemala.

Extra kratučké zlaté šaty, ktoré viac odhaľujú, ako zahaľujú a majú na zadku nápis “čistiť nasucho,” sa ľuďom nepáčia. Niektorí ich označili za lacné, gýčové, dokonca mnohým pripomínala tanečnicu pri tyči.

Čo na ne hovoríte vy?

 https://www.instagram.com/p/Ben45UHHiwB/?hl=en&taken-by=andreaveresovaofficial 

Čo na to Andrea?

Množstvo negatívnych komentárov sa rozhodla modelka s dokonalou postavou okomentovať. Toto odkázala svojim neprajníkom…

“Založila som vlastný Nadačný fond a pravidelne pomáham deťom. Nepotrebujem robiť nafúknuté gestá . Opusteným deťom sa venujem systematicky a sústavne... To, že si vyskúšate sexy šaty a máme na to v nich ísť aj v 37-mich ( keď budem mať na to, aj v 50!) na party, nevidím dôvod človeka urážať a kritizovať...” 

Súvisiace články

Najčítanejšie