Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najkrajší tehotenský look Kate Middleton: V týchto šatách bola neprehliadnuteľná
Zdielať na

Najkrajší tehotenský look Kate Middleton: V týchto šatách bola neprehliadnuteľná

Zdroj: Profimedia

Tehotenstvo jej pristane a so zväčšujúcim sa bruškom je stále krajšia! Táto jemná rozprávková róba vám vyrazí dych!

Prince William a vojvodkyňa Kate sú na štvordňovej návšteve Škandinávie, v rámci ktorej sa zúčastnili aj slávnostnej večere v kráľovskom paláci v Oslo. Budúca trojnásobná mamička bola v bledoružových šatách naozaj dokonalá!

Najkrajší tehotenský look

Svetové média nešetrili chválou na jej výzor a keď sa objavila v týchto šatách, nazvali ju dokonca gréckou bohyňou! Tieto šaty sa jednoznačne zaradili medzi najkrajšie róby, ktoré mala Kate na sebe počas tehotenstva! 

Kate konečne viditeľne pribrala a tehotenské bruško je už poriadne vidieť! Keď sa ukázala v týchto šatách, mnohým doslova vyrazila dych! Šaty, ktoré jej sadli ako uliate, pochádzajú z dielne zosnulého britského módneho návrhára Alexandra McQueena, odkiaľ boli aj jej prekrásne svadobné šaty. 

Cez bledunko ružovú róbu si prehodila plášť rovnakej farby, ktorý bol výrazne zdobený kvetinovým vzorom so vzácnymi kameňmi. Čerešničkou na jej dokonalom vzhľade boli diamantové náušnice a náramok od kráľovnej Elizabeth II, ktorá ich mala aj na svojej svadbe v roku 1947. Kate bola naozaj očarujúca, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie