Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Skinny džínsom odzvonilo! Ak chcete byť IN, vymeňte ich za tieto!
Zdielať na

Skinny džínsom odzvonilo! Ak chcete byť IN, vymeňte ich za tieto!

Zdroj: unsplash.com

Módny diktát hovorí jasne - skinny džínsy sú minulosťou! Pozrite sa, aké typy ich nahradia.

Návrhári a výrobcovia chcú, aby džínsy boli opäť džínsy, a nie len džínsové legíny. Aké rifle budú tento rok trendy a nemali by vám chýbať v šatníku?

Boyfriend džínsy

Je na čase si aspoň jedny kúpiť! Cez deň ich noste s tričkom a teniskami, večer si k nim oblečte napríklad priliehavý rolák a obujte výrazné mokasíny alebo lodičky. A nezabudnite si ich vyhrnúť! Tu nájdete niekoľko spôsobov, ako na to! 

pinterest.com

Mix džínsoviny

Predstavte si, že dvoje odlišné džínsy rozstriháte, potom ich spojíte v jedny a nebudete sa snažiť zamaskovať nedokonalosti ani trčiace nite. Nejako takto vyzerajú džínsy, ktoré sú aktuálne v kurze. Pamätajte, že takéto džínsy hrajú v outfite hlavnú úlohu, takže zvyšok oblečenia a doplnkov by mal byť naozaj jednoduchý.

pinterest.com

Mom jeans

Takzvané mom jeans sú symbolom 80. i 90. rokov - vysoký pás, zužujúce sa skrátené nohavice a poriadne pevná džínsovina. Keď ich už nosíte, využite zvýraznenie pásu. Vršky zastrčte, dlhšie svetríky prepášte.

pinterest.com

Skrátené zvonáče

Keď zvonáče, tak skrátené! Najlepšie vyzerajú s členkovými topánkami na podpätku. Vršky môžete striedať podľa nálady. Tieto džínsy vyzerajú dobre s uvoľneným aj elegantným štýlom.

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie