Skoro jasno
16°
Bratislava
Horúca favoritka na najkrajšie plesové šaty? Známa Slovenka vie, ako vyniknúť!
Zdielať na

Horúca favoritka na najkrajšie plesové šaty? Známa Slovenka vie, ako vyniknúť!

Zdroj: Facebook/Petra Toth

Minulý rok zvolila najoriginálnejšiu róbu Tamara Šimončíková Heribanová, tentoraz zaujala táto hnedovláska. Čo poviete na jej netradičné šaty?

Určite si spomínate na minuloročný Ples v opere, kedy Tamara zvolila namiesto luxusnej róby slovenský kroj a zožala v ňom veľký úspech. Tento ročník výberom šiat zaujala sympatická dizajnérka šperkov, Petra Toth.

Petra Toth je úspešná dizajnérka šperkov, ktorá vo svojej tvorbe používa pôvodné slovanské motívy a pretvára ich do súčasnej formy. O jej šperky je veľký záujem práve preto, že majú dušu a sú vytvárané s láskou. 

Petra Toth sa objavila na Plese v opere v nádherných šatách, ktoré súčasťou jej kolekcie Mileva a vytvorené módnou návrhárkou Andreou Pojezdálovou. Čerešničkou na torte bola červená kabelka v tvare srdca z rovnakej kolekcie a všetko zaklincoval Petrin nádherný úsmev. Keď sa šatami pochválila na sociálnej sieti, získala tisíce lajkov a pozitívnych komentárov. Niektoré ženy si dokonca myslia, že tieto šaty by mohli byť pokojne aj pre nevestu. 

Krásna žena v krásnych šatách, súhlasíte?

Facebook/Petra Toth

Facebook/Petra Toth

​https://www.instagram.com/p/BdxOEu2HhDT/?hl=en&taken-by=petratothjewellery

Súvisiace články

Najčítanejšie