Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Módna polícia z Plesu v opere: Ktorá kráska zabodovala u stylistu Mariana Hornyáka?
Zdielať na

Módna polícia z Plesu v opere: Ktorá kráska zabodovala u stylistu Mariana Hornyáka?

Dobročinný Ples v opere otvoril už po osemnásty raz plesovú sezónu na Slovensku. Známe krásky predviedli honosné a zaujímavé róby, na ktoré si posvietil stylista Marian Hornyák.

Ples v opere býva už tradične prehliadkou prekrásnych rób a ich nositeliek, ktoré si na výbere šiat dávajú naozaj záležať. Kým niektoré volia jednoduchosť, iné sa neboja odviazať a siahnuť aj po extravagantnejších róbach. Kto zaujal tentoraz najviac a komu sa výber šiat až tak nepodaril? Takto plesové róby zhodnotil stylista Marian Hornyák.

Lucia Hablovičová

Ples v opere

​"Opäť éterická róba v "nude" farebnosti. Luciina kreácia od Borisa je pastvou pre oči a emócie, napriek tomu necháva vyznieť aj ženu. Ožíva ako rozprávkový príbeh a tento rok patrí opäť na top pozície najlepšie-najzaujímavejšie oblečených dám. Šaty, ktoré by sa dali "pozerať" znovu a znovu. Chápem "Šeheredázovský" look, ale vlasy by som nechal v symetrii a plynúť "až" za šatami, ktorých šum treba nechať doznieť."

Michaela Kocianová

instagram

"Elegantné a chic pripomínajúce nádych starých hollywoodskych filmov. Za rušivý detail považujem náramok, ktorý štýlovo a výrazovo nesedí k celku. Vhodnejší by bol, ak by zostal v štýle aplikácií na šatách."

​Moderátorka plesu Božidara Turzonovová

Ples v opere

"​Pôsobivé, elegantný strih, noblesná smotanovo biela s bohatou aplikáciou. Odpustil by som si len pridané brošne, ktoré pri tom zdobení už neboli potrebné. Pani Turzonovová bola krásnym stredobodom plesu."

Kristína Krajčírová

Ples v opere

​"Jednoduché a temné. Trochu ju tie šaty zastreli a ešte viac zvážnel jej výraz. Chcelo by to niečím zjemniť a rozžiariť. Takto je to temná pani z hradnej veže."

Celeste Buckingham

Ples v opere

"​A kdeže sa nám Celeste stratila? Teda ona tam je a vyzerá skvele!, len to, čo má na sebe sme si akosi nevšimli... Ak to bol zámer, tak vyšiel. Každopádne ten prívesok - ak som to dobre identifikoval, drevené srdce - na Plese v opere nemá čo búšiť."

Lucia Hurajová

Ples v opere

​"Plesová klasika - červená, veľké vzory, rukavice výrazné náušnice, výčes... Ako z príručky. Bezchybné, ale napriek červenej si ju dlho pamätať nebudeme."

Jana Mutňanská

Ples v opere

​"Tu sa už niekto chce asi veľmi vydávať. Pekne prepracované a veľmi kultivované šaty, no pre mňa skôr pre hrdú nevestu, než na ples. To sú nástrahy bielej farby, ktorá na plesoch má nielen svoje historické miesto, ale je i aktuálne veľmi populárna, napriek tomu v tomto prípade by som farbu menil."

Jana Pištejová

Ples v opere

"​Opäť "zafranforcovaná" vo vílovskom duchu, ktorý jej veľmi nesvedčí. Čakali by sme niečo premyslenejšie. Na seba si "aranžuje" akoby zvyšky zo svojich kreácií a ani teraz to nepôsobí veľmi presvedčivo - presvedčivo na top spoločenskú udalosť, ktorým Ples v opere bez pochýb je."

Boris Kollár s dcérou Saškou

Ples v opere

​"Na mladú dámu je čierna niekedy ťažkou farbou a závisí od štýlu, aby ju to nepohltilo. Toto však vyšlo a osvieženie pomocou bielych kvetov a čelenky zachovalo dievčenský pôvab. Vlasy mohli byť ešte trochu vypnutejšie, aby sa odhalila viac šija, ale nepovažujem to za nevyhnutnosť."

Súvisiace články

Najčítanejšie