Jasno
17°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Dodá vám ženskosť a šmrnc: Ktorý módny HIT by vám túto zimu nemal chýbať?
Zdielať na

Dodá vám ženskosť a šmrnc: Ktorý módny HIT by vám túto zimu nemal chýbať?

Zdroj: pinterest.com

Tento módny trend je nesmrteľný a pravidelne sa vracia späť, tentoraz v zimnom prevedení.

Ak ste si tipli, že veľký návrat do šatníkov hlásia práve baretky, či barety, uhádli ste. Že sa vám táto pokrývka hlavy nikdy nepáčila? Pozrite sa, v akých podobách sa nosí teraz, možno zmeníte názor.

Baretky sú späť!

Klasickú baretku si už neodmysliteľne spájame s francúzskou eleganciou, pôvodne však slúžila ako súčasť uniformy pre vojakov, neskôr ju nosili muži a až potom sa preniesla do dámskeho šatníka a zamilovali sa do nej ženy z celého sveta.

Baretky sa znovu a znovu vracajú do módy a práve túto zimu hlásia veľkolepý návrat. Objavili sa na prehliadkach najväčších módnych návrhárov a v rôznych prevedeniach ju nájdete snáď v každom obchode s oblečením. 

pinterest.com

Výhodou nosenia baretky v zime je aj to, že vám hlavu ochráni a pritom nepokazí účes tak, ako klasická čiapka. Nosia sa v rôznych farbách a materiáloch, fičí klasická čierna, výstredná červená a veľmi in sú aj kožené baretky. Odvážnejšie módne maniačky môžu siahnuť aj po výstrednejších modeloch, prípadne si baretku pokojne oživte brošňou či farebným brmbolcom.

Baretky si zamilovali aj celebrity, možno si ich obľúbite aj vy, čo poviete?

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

​Pozrite si ďalšie baretkové inšpirácie v galérii:

Súvisiace články

Najčítanejšie