Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kabelka vás prezradí: Aký typ ženy ste?
Zdielať na

Kabelka vás prezradí: Aký typ ženy ste?

Zdroj: Pixabay.com

Máme ju vždy po ruke a v mnohých situáciách nás dokáže zachrániť. Pri výbere novej tašky neváhame stráviť aj niekoľko hodín, kým nájdeme tú pravú. Prečo? Aj taká obyčajná kabelka raz-dva prezradí, aká je jej nositeľka.

Pre odvážne

Milujete nápadné kúsky, ktoré na ulici hneď upútajú pozornosť? Patríte medzi tie ženy, ktorým nezáleží na tom, čo si iní o nich myslia. Milujete módne vychytávky, do ktorých rady investujete nemalé peniaze. Hlavne, že si ich iné všimnú a blednú závisťou.

Rihanna miluje rôzne netradičné kabelky.

Profimedia.sk

Milujete chaos

Veľké tašky, do ktorých sa všetko zmestí hovoria o vás, že sa rady vopred prichystáte na každú situáciu. Skryjete do nich kozmetickú tašku, veci na cvičenia alebo detské hračky – hlavne, aby ste v rušnom dni mali všetko po ruke.

Charlize Theron potrebuje na bežný deň veľkú tašku, aby sa do nej aj veľa zmestilo.

Profimedia.sk

Praktická žena

Do malej tašky toho veľa neuložíte, no vám to na bežný deň ani netreba! Vystačíte si s peňaženkou, mobilom a balzamom na pery a hor sa do ulíc. Hlavne, aby ste so sebou nemuseli vláčiť veľa vecí... Milujete žiť v prítomnosti a možné komplikácie riešite až keď nastanú.

Gigi Hadid obľubuje praktické tašky.

Profimedia.sk

Poriadok na prvom mieste

Chaos je pre vás cudzie slovo. Nielen v živote, ale aj vo svojej taške máte rada poriadok. Aj preto najradšej nosíte tašku, v ktorej máte všetko poukladané presne tak, ako potrebujete. Notebook, kozmetika, dôležité dokumenty – vo svojej taške má každá vec svoje presné miesto.

Mirranda Kerr má rada poriadok nielen v živote, ale aj v taške.

Profimedia.sk

Najčítanejšie