Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Túžite zažiť atmosféru týždňov módy? Príďte na Eurovea Fashion Forward!
Zdielať na

Túžite zažiť atmosféru týždňov módy? Príďte na Eurovea Fashion Forward!

Zdroj: TV JOJ

Nábrežie Dunaja opäť ožije módou! Od zajtra si môžete naplno vychutnať poriadnu dávku štýlu, luxusu, exkluzívnych modelov a atmosféru svetových fashion weekov. Začína Eurovea Fashion Forward!

Žiadny módny nadšenec si nenechá ujsť svetové fashion weeky, ktoré určujú trendy pre nasledujúcu sezónu. Vďaka Eurovea Fashion Forward máme možnosť zažiť túto atmosféru naživo aj my Slováci.

v stredu 6. 4. 2016 začína niekoľkodňový módny maratón, na ktorom známe značky predstavia svoje najnovšie kolekcie na sezónu jar/leto.

Jedinečný zážitok

Projekt, ktorý vznikol v spolupráci s Euroveou, po úspešnej jesenne premiére pokračuje aj na jar. Prestížne značky, ktoré sídlia v Galérii Eurovea, predstavia to najlepšie zo svojich aktuálnych kolekcií. Opäť sa môžete tešiť na ohromný vizuálny zážitok, novú inšpiráciu a trendy, ktoré ovládnu túto sezónu.

TV JOJ

V luxusnom stane na námestí Eurovea môžete v rámci trojdňového maratónu prehliadok vidieť aktuálnu kolekciu Pietro Filipi, Luisa Spagnoli, z obchodného domu Alizé napríklad značku Valentino, Diane Furstenberg a Dsquared.

Novinky na móle

Tento rok sa na móle objavia aj ďalšie značky z portfólia Eurovea, ktoré sú zároveň najnovšími a jedinými na Slovensku – Michal Negrin a BCBGMAXAZRIA. Novinkou bude tiež prehliadka spodnej bielizne butiku Maison Maybe, čerešničkou na torte zas predstavenie kolekcie MIKLOSKO jar/leto 2016.

TV JOJ

Vyhrajte lístky na EUROVEA FASHION FORWARD!

Milujete módu? Nenechajte si ujsť prehliadku toho najlepšieho, čo ponúkajú prestížne značky a zažite jedinečnú atmosféru svetových fashion weekov! Do komentárov pod článok nám napíšte, kto je váš najväčší módny vzor a môžete vyhrať lístky na Eurovea Fashion Forward a zľavové kupóny.

Súvisiace články

Najčítanejšie