Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Špongia na make-up je hotový zázrak: Viete, na čo všetko sa dá použiť?
Zdielať na

Špongia na make-up je hotový zázrak: Viete, na čo všetko sa dá použiť?

Špongia na make-up v tvare kvapky sa stala obľúbeným nástrojom vizážistov. Ak ste ju ešte nevyskúšali, prezradíme vám pár dôvodov, prečo by ste to určite mali urobiť.

Práca s touto šikovnou špongiou je veľmi jednoduchá a hlavne rýchla. Preto ju ocenia najmä ženy, ktoré sa neustále ponáhľajú alebo nie sú ochotné venovať líčeniu veľa času, ale aj dámy, ktoré majú rady precízny make-up. Vďaka tvaru kvapky ľahko nalíčite veľké plochy, špičkou sa zas dostanete aj do záhybov.

Najväčšou výhodou tejto špongie je hladké a rovnomerné nanesenie make-upu s prirodzeným výsledkom. Má široké využitie, preto si ho zamilovali aj profesionálni make-up artisti a blogeri. Môžete ním aplikovať gélové očné tiene, BB krémy, make-up či krémové bronzery a korektory.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Super Sponge (@thesupersponge)

Ako na to?

Pred použitím namočte špongiu do vody, aby sa zväčšila, zároveň tak zabránite tomu, aby do seba nasiakla väčšie množstvo make-upu. Prebytočnú vodu odstráňte stlačením špongie. Mala by ostať mierne vlhká, nie mokrá.

Vďaka špongii môžete kombinovať a vrstviť viacero produktov bez toho, aby výsledný efekt pripomínal masku. Najširšou časťou aplikujte produkt na čelo, líčka a bradu, špičkou oblasť okolo nosa, úst a očných viečok.

Vo videu vyššie uvidíte šesť rôznych spôsobov, ako sa dá použiť špongia na make-up. Nech je vaše líčenie ešte dokonalejšie!

Súvisiace články

Najčítanejšie